Metamorfos : Demonens blod (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Läsålder
Unga vuxna
Antal sidor
448
Utgivningsdatum
2018-04-25
Upplaga
1
Förlag
Everlasting Publisher Int.
Originaltitel
Metamorfos : Demonens blod
Medarbetare
Bentulan, Christian (form)
Dimensioner
210 x 135 x 30 mm
Vikt
587 g
SAB
uHc
ISBN
9789188795007
Metamorfos : Demonens blod (häftad)

Metamorfos : Demonens blod

(6 röster)  |  Läs 3 recensioner
Häftad,  Svenska, 2018-04-25

Slutsåld

Siam ser fram emot sin 18-årsfest, men ingenting blir som han tänkt sig. Istället händer det ena oförklarliga efter det andra.

Lee jobbar för att försörja sin mamma när människor omkring honom börjar dö till synes utan anledning.

När en märklig kraft kallar på killarna tvingas de ut på en resa som blir uppstarten i en kamp ingen av dem kunnat ana. Plötsligt står världens existens på spel och endast de tycks vara nyckeln till dess räddning.

Kommer de att lyckas eller har de mörka krafterna de kämpar emot en annan plan?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Metamorfos : Demonens blod. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Väldigt annorlunda. Men väldigt bra
  Sofia Eriksson, 23 december 2021

  Den var väldigt annorlunda. Men jag gillade den faktiskt. Den hade en udda story. Jag gillade karaktärerna och själva berättelsen. Skurken var skum dock.

 2. Perfekt sommarläsning
  Melinda Tiger , 13 maj 2018

  Som ung läste jag allt ifrån "Alex Rider" till "Skämmerskans Dotter", så skolbiblan och det lokala Stadsbiblioteket var väl besökta med andra ord. "Metamorfos - Demonens Blod" är en sådan bok jag hade önskat fanns med under min tonårstid, i just den samlingen av barndomsböcker som alltid kommer ligga nära hjärtat. Trots att den tiden är förbi så fann jag ändå stor glädje i att läsa denna bok. Heed för vant historien framåt och varierar skickligt mellan ungdomsslangen och mer akademiskt språk,... Läs hela recensionen

 3. Fantastisk

  Boken har magi, härliga och rappa händelseförlopp som gör boken oerhört intressant att läsa. Boken är indelade i Lee, Siam och sydney egna kapitel vilket gör den lättläst och avslutas med en twist som gör den stört omöjlig att lägga ifrån sig. Gillar man fantasy ska man inte missa denna!

Visa alla 3 recensioner