Den friska maten för hela familjen - kostronauterna visar vägen (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
160
Utgivningsdatum
2018-11-13
Upplaga
1
Förlag
Lava Förlag
Illustratör/Fotograf
Ced Alcalde
Dimensioner
221 x 201 x 20 mm
Vikt
662 g
SAB
Vna
ISBN
9789188799203

Den friska maten för hela familjen - kostronauterna visar vägen

(4 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2018-11-13
240
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.


Välkommen till en hälsosam vardag med naturlig mat, mindre socker och mer näring!

Den här boken är en lustfylld, lekfull, pedagogisk och smart inkörsport till en hälsorevolution i familjen! Du får två böcker i en om det förändringsarbete du enkelt kan göra. Nyckeln är att man behöver förstå VARFÖR man gör förändringen. Som förälder får du lära dig grunderna till hälsa och kost i ett enkelt format. Boken är vändbar och i en egen del får barnen samma budskap, där fyra glada figurer, kostronauterna, leder dem genom ett antal barnanpassade berättelser där vi får lära känna Lip, Amin, Vimi och Glu som visar barnen vägen till en hälsosam vardag.

Recepten i boken är enkla och går att laga på under 30 minuter! Välj bland nyttigare varianter på frukost, lunch och middag. Vad sägs om t ex äggagegga, en variant på formfranska, nattbakad kyckling, fiskbiffar, pizza, kebabspett och förslag på alternativ till pasta och pommes frites. Till efterrätt kan du välja på fruktrullar, chokladmousse eller varför inte testa snöbollar? De flesta hälsobudskapen förmedlas idag till föräldrar. Med Den friska maten för hela familjen vill Sandra Owe möta barnen utifrån deras perspektiv och lita på deras förmåga att ta till sig information och lära nytt. Därför finns också plats för egna anteckningar och noteringar i boken, på så sätt bjuds barnen in till ett interaktivt förhållningssätt till maten! För det är ju en sak att bestämma sig för att man vill få till en förändring, men en helt annan att få med sig även barnen på tåget. Och just få dem att förstå varför!

Sandra Owe är licensierad kostrådgivare vid Paleo Institute och driver sedan ett par år tillbaka den uppskattade familjebloggen familygood.se. I sitt hälsokoncept ger hon rådgivning, utbildning och förändringsledning under konceptet Nourish Now. Sandra gör även hälsoresor med fokus på läkande mat och en hållbar syn på hälsa och träning.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Den friska maten för hela familjen - kostronauterna visar vägen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. En inspirerande bok!
    Anna-Maria, 13 mars 2019

    Så bra att den riktar sig både till vuxna och barn och gör hälsosam mat till ett roligt gemensamt projekt hemma. Att näring är i fokus är klockrent!

Visa alla 1 recensioner