Bakom stängda dörrar (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
279
Utgivningsdatum
2019-01-10
Upplaga
1
Förlag
Jentas
Översättare
Ylva Spångberg
Originaltitel
Behind Closed Doors
Dimensioner
178 x 109 x 18 mm
Vikt
158 g
SAB
Hce
ISBN
9789188827722
Bakom stängda dörrar (pocket)

Bakom stängda dörrar

(53 röster)  |  Läs 7 recensioner
Pocket,  Svenska, 2019-01-10
79
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Det perfekta äktenskapet? Eller den perfekta lögnen? Alla känner ett par som Jack och Grace. Han är snygg och förmögen, hon är charmig och elegant. Han är en hängiven advokat som aldrig har förlorat ett mål, hon sköter hemmet och maten till fulländning och avgudar sin handikappade lillasyster. Fast de är nygifta verkar de ha allt. Man kanske inte vill tycka om dem, men man gör det. Man blir ohjälpligt charmad av deras otvungna, bekväma hem och av deras trevliga middagar. Man skulle vilja lära känna Grace bättre. Men det är svårt, för man upptäcker att hon och Jack är oskiljaktiga. Vissa skulle kalla det för riktig kärlek. Andra undrar kanske varför Grace aldrig svarar i telefon. Eller varför hon aldrig kan komma och ta en kopp kaffe, fast hon inte jobbar. Hur hon kan laga sådan enastående mat och ändå vara så slank. Eller varför hon aldrig verkar ha någonting med sig när hon går ut ur huset, inte ens en penna. Eller varför det sitter skyddande ståljalusier för alla fönster på bottenvåningen. Vissa skulle kanske undra vad som egentligen pågår när middagen är över och ytterdörren har stängts. Det här är en av de bästa och mest skrämmande psykologiska thrillers jag någonsin har läst. San Francisco Book Review Jag behövde bara en eftermiddag för att läsa ut boken, och i slutet bultade hjärtat hårt. Om man gillar snabba, hektiska historier kommer man att älska den här. The Sun Om ni tyckte om Kvinnan på tåget, så läs Bakom stängda dörrar. Elle Den här boken är 2016 års svar på Gone Girl. Nog sagt. Women s Health UK Behind Closed Doors är både oroande och beroendeframkallande, och jag sträckläste för att få veta hur det skulle gå för Grace. En isande thriller som man inte kan sluta läsa. Mary Kubica, författare till The Good Girl Ett fängslande familjedrama den känsla av trovärdighet och skräck som genomsyrar hela Behind Closed Doors sviktar aldrig. The Washington Post B. A. Paris använder klichén om att man inte vet vad som händer bakom stängda dörrar till en mardröm För varje kapitel stegras spänningen, och allt mer står på spel för Grace i det helvete som hennes perfekta äktenskap med Jack har blivit. Huffington Post Det nygifta paret Grace och Jack Angel verkar leva ett perfekt liv i den engelska författaren Paris debutroman, men skenet kan bedra Graces skräck är smittande, och faran som väntar Millie skapar en tickande klocka som driver denna klaustrofobiska katt-och-råttalek till dess kusliga, tillfredsställande slut. Publishers Weekly Bästsäljande författaren B. A. Paris växte upp i England men har bott i Frankrike i största delen av sitt liv. Behind Closed Doors är hennes debutroman, och den har sålt i över 1 miljon exemplar.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 7 recensioner av Bakom stängda dörrar. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Jag dör för den
  lina , 23 april 2022

  Den var så bra, varje detalj i boken älskade jag. Jag kunde knappast slita mig från boken dock är slutet lite besvikelse, skulle vilja ha en sjuk plot twist.

 2. Fruktansvärt bra bok!
  Amanda Zakrisson, 19 april 2022

  Gillade denna boken otroligt mycket. Kunde inte sluta läsa så den tog dock slut väldigt fort. Spännande och intressant hela tiden enligt mig!

 3. Läs den!
  SSS, 2 mars 2022

  Läste ut den på en dag, så otroligt spännande. Funderade på ifall den har hänt på riktigt. Vore inte helt orimligt. Hade gärna velat läsa en epilog med hur livet med Millie och Esther blev.

 4. Rysligt bra

  Bland den bästa bok jag läst. Lånat ut den till massor av kompisar och dom säger samma👍Spännande så in ibomben.

 5. Kryper under skinnet
  Bokmalen, 21 april 2019

  Fruktansvärt obehaglig. Jag lyssnade på den och märkte att jag t o m hoppades på tågförseningar. Om du gillade Gone girl och Kvinnan på tåget kommer du att gilla den här.

 6. Toppbok
  UppsalaTommy (Uppsala), 11 april 2019

  En bra bok som gjorde att jag vill läsa mer av författarinnan, alltså beställar jag snarast något nytt av henne.

 7. Oväntat spännande
  Agneta Bokmalen, 6 mars 2019

  En bok som jag inte kunde lägga ifrån mig förrän den var utläst! Utstuderad onska som drabbar en kvinna som bara sökte kärlek...

Visa alla 7 recensioner

Fler böcker av B A Paris