Kattstryparen Rum 419 (ljudbok)
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (473.6 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Stefan Sauk
Utgivningsdatum
2020-07-01
Förlag
Kadabra
ISBN
9789188841889
Kattstryparen Rum 419 (ljudbok)

Kattstryparen Rum 419 Ljudbok

(48 röster)  |  Läs 5 recensioner
Ljudbok,  Svenska, 2020-07-01

Styckköp

79

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
I rum 419 på Stadshotellet i Västerås hittas Lasse Wiggeby naken på sängen med ett buntband i plast hårt åtdraget runt halsen. En kudde är placerad över hans förvridna, blågrå ansikte. Polisiärt tyder allt på ett rånmord, men omständigheterna är märkliga och motiven många.
Efter etthundratre dagar grips Helen Aaberg-Wiggeby för mordet och förs, med handfängsel och dold under en grön tröja, in bakvägen till sal 6 i Västmanlands tingsrätt för att häktas.

Inne i salen spänner hon sina svarta, iskalla ögon i åhörarna och hånler. Hennes självsäkerhet är slående, hon vet något som ingen annan i rummet känner till.

Författaren sitter i samma sal. Ögonen och hånleendet får honom att i samma stund bestämma sig för att ta reda på allt. Vad är det som gör den misstänkta mördaren så självsäker?

Hösten 2013 börjar författaren STEFAN DI-OMNIA gräva grundligt i släkten Aabergs förflutna. Han möts av ett dödligt, fruktat mörker. En släkt fylld av bristande empati och moral och avsaknad av tjuvheder. Ett minderårigt barn som redan som tolvåring är ett charmigt, manipulativt, hänsynslöst monster. Bilden som växer fram visar sig vara mer skrämmande än han någonsin kan föreställa sig. Den skoningslösa brutaliteten förgrenar sig generation efter generation i släktträdet Aaberg.
Trettio år av bottenlös ondska rullas upp. Skräckslagna personer berättar, de som drabbats av hennes ondska. En helvetisk ondska som bekräftas i juni 2015 då hennes egen tolvåriga dotter, som vet att det finns ett ännu större och mer fruktat mörker, yppar åtta ord som får hjärtan att frysa till is.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av Kattstryparen Rum 419. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Skrämmande!
  -, 27 februari 2023

  Obehaglig och skrämmande! Tänk att sånt här sker och vilka sjuka människor det finns.

 2. Suverän!
  Årstabo, 9 juli 2020

  Rafflande , med mästerlige uppläsaren, Stefan Sauk.

 3. Kattstryparen rum 419
  -, 8 juli 2020

  Helt otroligt bra!! Mkt bra skriven och bra läst av Stefan Sauk. Denna får inte missa.....

 4. Wow!
  Susan Lind, 5 juli 2020

  Bästa o mest spännande bok hittills i år. Helt klart läsvärd.

 5. Spänning på hög nivå
  Erikas bokhylla, 3 juli 2020

  Vill ni ha 500 sidors spänning från början till slut är Kattsryparen rum 419 ett säkert kort!
  Denna verklighetsbaserade spänningsroman kan inte lämna någon oberörd.
  Författaren Stefan Di-Omnia skildrar på ett skickligt sätt Helen Aabergs sätt att vara, hennes personlighet och sätt att tala.
  Det märks att författaren har lagt ner otroligt mycket tid på research. Spänningsromanen har ett djup, är välskriven och jag är fascinerad över hur författaren lyckas använda sig av språket f... Läs hela recensionen

Visa alla 5 recensioner

Fler böcker av Stefan Di-Omnia