Gravid med kropp och själ (kartonnage)
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
238
Utgivningsdatum
2019-03-25
Förlag
Mima Förlag
Dimensioner
20 x 210 x 140 mm
Vikt
572 g
SAB
Vgaba
ISBN
9789188845177
Gravid med kropp och själ (kartonnage)

Gravid med kropp och själ

Kartonnage Svenska, 2019-03-25
169
Skickas inom 3-6 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
En holistisk graviditetsguide

Att vara gravid påverkar både kropp och själ. Hur du mår under graviditeten, hur du upplever din förlossning och hur första tiden med bebisen blir genomsyrar hela din tillvaro. Och mycket går att påverka genom att vara aktiv och göra informerade val.

Gravid med kropp och själ hjälper dig att navigera genom graviditeten, med fokus på holistiska sätt att må bra, att hitta energi och lugn, att möta både förväntan och rädslor. Här hittar du dagboksövningar, fakta om din och bebisens utveckling, skräddarsydda mindfulness- och yogaövningar, en grön guide om miljövänliga- och kemikaliefria val för gravida, tips om kost och välgörande örter. Allt för att inspirera dig till informerade val som förbereder och stärker dig inifrån och ut.

»Det här är boken vi själva önskar vi haft när vi var gravida. Vi hoppas den blir en inspirerande och stadig följeslagare för dig under graviditetens berg-och-dalbana på vägen till din drömförlossning.« Maria & Victoria

MARIA BENGTSSON LENN är utbildad journalist och doula. Det var när hon blev gravid med sitt första barn och gjorde research inför sin förlossning som passionen för graviditets- och förlossningsfrågor föddes. Hon var med och startade lokalgrenen av Födelsehuset i Stockholm. Maria bor på Värmdö, utanför Stockholm, tillsammans med sin man och sina tre barn.

VICTORIA HÄGGBLOM är författare, översättare och doula. Hon har en MFA i creative writing från Columbia University och har bland annat arbetat som doula-volontär för ensamstående mammor i Philadelphia. Victoria bor i Berkeley, Kalifornien med sin dotter Vivien, som inspirerat henne att stötta andra kvinnor på vägen till sitt föräldraskap.

»Böckerna har en snygg, modern formgivning med inspirerande illustrationer, ett inkluderande, personligt tilltal och det holistiska perspektivet känns helt rätt i tiden.« Betyg 4 av 5, BTJ

 

 
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Gravid med kropp och själ
  2. +
  3. Föd på dina villkor

De som köpt den här boken har ofta också köpt Föd på dina villkor av Maria Bengtsson Lenn, Victoria Häggblom (kartonnage).

Köp båda 2 för 348 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna

  • Föd på dina villkor

    Maria Bengtsson Lenn, Victoria Häggblom

    Så får du en trygg förlossning och en stark anknytning till ditt nyfödda barn   Föd på dina villkor är en holistisk, förlossningsförberedande guide skriven av två doulor som i sitt arbete erfarit hur viktigt det är för kvinnor att förbereda s...

Bloggat om Gravid med kropp och själ