Klimatglädje : Åtta utmaningar för ett hållbart liv (kartonnage)
Ingår i kampanjer:
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
300
Utgivningsdatum
2019-10-31
Förlag
Mima Förlag
ISBN
9789188845542
Klimatglädje : Åtta utmaningar för ett hållbart liv (kartonnage)

Klimatglädje : Åtta utmaningar för ett hållbart liv

Kartonnage Svenska, 2019-10-31
149 189 Du sparar 40 kr!
Skickas inom 2-5 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Åtta vägar mot ett mer medvetet liv

Efter en onormalt het sommar i Sverige började den stora massan tala om klimatångest. Och därutöver: känna den. Men hur ska vi tackla att vi behöver förändra oss?

Emilia Arvidsson vänder på begreppet klimatångest och vill istället förmedla klimatglädje, där hon själv testar åtta förändringar. Vad händer när du lever köpfritt? Hur kan vi se på vattnet i kranen som en av de största gåvorna vi har? Hur känns det att ändra sina matvanor radikalt?

Emilia intervjuar några av Sveriges främsta forskare och experter som bidrar med sin kunskap och svarar på frågan om vad som fungerar för klimatet. Det här är boken som inte vill förringa klimatförändringarna, utan ge dig motivationen och kunskapen att leva gott, på alla fronter.

EMILIA ARVIDSSON är frilansande konsult med en civilekonomexamen i marknadsföring. Hon har haft köpstopp sedan 2016 och arbetar för att folkbilda inom klimatfrågan, där hennes fokus är humor, glädje och livskvalitet. Hon har synts i rutan på Nyhetsmorgon, Efter fem och i SVT som köpstoppsinspiratör. Varje vecka sänder hon live på Facebook, där fokuset är köpstopp och hållbar livsstil. Klimatglädje är hennes första bok.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Klimatglädje : Åtta utmaningar för ett hållbart liv
  2. +
  3. Vad händer med klimatet? : en klimatforskares syn på jordens klimat

De som köpt den här boken har ofta också köpt Vad händer med klimatet? : en klimatforskares s... av Lennart Bengtsson (inbunden).

Köp båda 2 för 337 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Klimatglädje : Åtta utmaningar för ett hå...