Klimatglädje : åtta utmaningar för ett hållbart liv (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
310
Utgivningsdatum
2019-10-31
Förlag
Mima Förlag
Dimensioner
210 x 160 x 30 mm
Vikt
710 g
SAB
Qc,Uh
ISBN
9789188845542

Klimatglädje : åtta utmaningar för ett hållbart liv

(3 röster)  |   Läs 3 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2019-10-31
48
Billigast på PriceRunner
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Åtta vägar mot ett mer medvetet liv

Efter en onormalt het sommar i Sverige började den stora massan tala om klimatångest. Och därutöver: känna den. Men hur ska vi tackla att vi behöver förändra oss?

Emilia Arvidsson vänder på begreppet klimatångest och vill istället förmedla klimatglädje, där hon själv testar åtta förändringar. Vad händer när du lever köpfritt? Hur kan vi se på vattnet i kranen som en av de största gåvorna vi har? Hur känns det att ändra sina matvanor radikalt?

Emilia intervjuar några av Sveriges främsta forskare och experter som bidrar med sin kunskap och svarar på frågan om vad som fungerar för klimatet. Det här är boken som inte vill förringa klimatförändringarna, utan ge dig motivationen och kunskapen att leva gott, på alla fronter.

EMILIA ARVIDSSON är frilansande konsult med en civilekonomexamen i marknadsföring. Hon har haft köpstopp sedan 2016 och arbetar för att folkbilda inom klimatfrågan, där hennes fokus är humor, glädje och livskvalitet. Hon har synts i rutan på Nyhetsmorgon, Efter fem och i SVT som köpstoppsinspiratör. Varje vecka sänder hon live på Facebook, där fokuset är köpstopp och hållbar livsstil. Klimatglädje är hennes första bok.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Klimatglädje : åtta utmaningar för ett hållbart liv
 2. +
 3. Teoribok : den senaste körkortsboken 2024 med körkortsteori

De som köpt den här boken har ofta också köpt Teoribok : den senaste körkortsboken 2024 med k... (häftad).

Köp båda 2 för 207 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Klimatglädje : åtta utmaningar för ett hållbart liv. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Fantastisk bok.
  Carina B Andersson, 16 mars 2021

  En inspirerande och lättläst bok om vårt klimat. Innehåller både fakta och ger läsaren en tankeställare. Så passa på o köp nu.

 2. Bra bok med många fina tips
  @bettan_bokprataren (Örebro), 7 januari 2020

  Så dags för samvetet att vakna. Vilka av de åtta vägar som Emilia skriver om i sin fina bok Klimatglädje jobbar jag med aktivt?
  Första utmaningen faller jag på direkt, köpfritt! Jag fortsätter läsa, och på sid 39 kommer det, samlade tips på hur jag kan bli köpfri. Så inga fler ursäkter, jag ska i alla fall försöka bli mer medveten.
  En mycket intressant och inspirerande bok, med konkreta och bra tips. Läs gärna mer på min blogg
  https://bokprataren.blogspot.com/2020/01/klimatgladje-emilia-arvidsson.html

 3. Mycket läsvärd
  Louise, 10 december 2019

  En bok för alla som vill få inspiration påvägen till att minska sitt klimatavtryck. Både innehållsrik och lättförståelig. Vardagsnära och uppmuntrande.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Emilia Arvidsson

 • Klimatglädje

  Emilia Arvidsson

  Hur kan jag bidra till att minska klimatpåverkan och leva ett hållbart liv? Det är frågan många ställer sig när »klimatångesten« gör sig påmind. I Klimatglädje - åtta utmaningar för ett hållbart liv vänder Emilia Arvidsson på begreppet. Tillsamman...

Bokvideo