Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
393
Utgivningsdatum
2019-04-18
Förlag
Bookmark Förlag
Översättare
Anna Olsson, Sandra Medin
Originaltitel
Eat to Beat Disease
Dimensioner
215 x 143 x 31 mm
Vikt
704 g
SAB
Vmbb,613.2
ISBN
9789188859471
Ät dig frisk (inbunden)

Ät dig frisk

(7 röster)  |  Läs 5 recensioner
Inbunden Svenska, 2019-04-18
179
Skickas inom 3-6 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Den senaste vetenskapen är överväldigande enig: Maten vi äter har oslagbar makt över vår hälsa. Nu kan du lära dig hur!

ÄT DIG FRISK är en efterlängtad hälsoguide om kroppens förmåga att förebygga sjukdomar. Genom lättfattliga redogörelser för de senaste rönen och tydliga listor på ingredienser blir boken ett oöverträffligt redskap i kampen för en bättre hälsa.

Dr William W. Li är en internationell auktoritet inom den nyaste medicinska forskningen. Han publiceras regelbundet i ledande vetenskapliga journaler, föreläser på de främsta läkarutbildningarna över hela världen och har arbetat för Vita Huset, samt medverkat i International Vatican Conference. Boken utgår från hans TED-talk som fått över 11 miljoner visningar och forskningsstiftelsen han driver är nära knuten till årets Nobelpristagare i medicin.

ÄT DIG FRISK handlar inte om vad du ska undvika att stoppa i dig istället är det en inspirerande guide till hur vi kan använda den mat vi redan uppskattar på ett sätt som stärker vårt immunförsvar och höjer vårt välbefinnande.

"Äntligen! En bok som berättar sanningen om vad vi ska äta för att må bra." Cindy Crawford

"Praktiska tips för en hälsosammare livsstil och inspiration till den som vill hjälpa kroppen att bekämpa sjukdomar." Arianna Huffington
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Ät dig frisk
 2. +
 3. Autoimmun handbok : för dig med inflammation, magbesvär, allergi eller autoimmun sjukdom

De som köpt den här boken har ofta också köpt Autoimmun handbok : för dig med inflammation, m... av Karl Hultén, Anna-Maria Norman (inbunden).

Köp båda 2 för 558 kr

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av Ät dig frisk. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Grym!
  Alex, 14 oktober 2019

  Väldigt nöjd med denna bok, informationen är bra och tydlig och är lätt att följa kostråden då det finns något som passar alla. Författaren understryker även att man bara ska äta de saker man tycker om eller har ett intresse av att testa utifrån de rekommendationer han ger.

 2. Intressant men mastig
  E. Berglöf, 1 oktober 2019

  Jag har alltid varit intresserad av olika typer av kost och hur det kan påverka min kropp hur jag äter. Därför var det med stor entusiasm och spänning jag började läsa den här boken men snabbt insåg jag att det inte är en bok som jag orkar läsa från pärm till pärm.
  Den är otroligt späckad med internationell forskning och andra medicinska termer vilket gör att jag tycker det är ganska svårt att läsa.

  Så jag insåg att den kommer att tas fram med jämna mellanrum när jag funderar öv... Läs hela recensionen

 3. En mer tillåtande version av Michael Gregers bok..
  Neta, 5 september 2019

  Jag vacklar mellan att ge boken två eller tre stjärnor, men ger den tre för sitt lättlästa språk. Tyvärr ger den inte särskilt mycket ny information förutom en oerhört lång utläggning om angiogenes, det vill säga nybildning av blodkärl. Sedan får man exempel på vilka bär/grönsaker som möjligen kan påverka denna i positiv eller negativ riktning, vilket man nu föredrar beroende på sjukdomstillståndet.

  Nej, har du redan köpt Michael Gregers utmärkta bok "Konsten att inte dö" så behöver ... Läs hela recensionen

 4. Hett tips
  Bokdjungeln , 29 maj 2019

  Att läsa, redan i första kapitlet om att alla har cancer gör att man blir nervös och måste läsa mer. Men kapitlet är tungt; om än intressant. Det handlar om kroppen och bland annat hur blodkärlen fungerar. Som sagt, bra fakta men det gäller att inte vara för trött för att hänga med. Sedan byggs informationen på och återkommer allt eftersom i boken.
  I slutet får man tips utefter den livssituation man har och får tips på både hur man lägger upp ett bra kostschema men också idéer på vad man... Läs hela recensionen

 5. Bra överblick i kunskapen om hälsa !
  Cecilia Larsson, 20 maj 2019

  Jag har tagit del av en del hälsoböcker och tycker att den här boken hade en balans kring all den kunskap som har forskas fram. Jag kan använda den praktiskt utifrån min egen hälsosituation. Den är pedagogiskt bra upplagd.

Visa alla 5 recensioner

Fler böcker av William W Li

Bloggat om Ät dig frisk