Ät dig frisk (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
400
Utgivningsdatum
2019-04-23
Förlag
Bookmark Förlag
Översättare
Anna Olsson, Sandra Medin
Originaltitel
Eat to Beat Disease
SAB
Vmbb,613.2
ISBN
9789188859471
Ät dig frisk (inbunden)

Ät dig frisk

Inbunden Svenska, 2019-04-23
179
Ännu ej utkommen – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken boken går att köpa.
Den senaste vetenskapen är överväldigande enig: Maten vi äter har oslagbar makt över vår hälsa. Nu kan du lära dig hur!

ÄT DIG FRISK är en efterlängtad hälsoguide om kroppens förmåga att förebygga sjukdomar. Genom lättfattliga redogörelser för de senaste rönen och tydliga listor på ingredienser blir boken ett oöverträffligt redskap i kampen för en bättre hälsa.

Dr William W. Li är en internationell auktoritet inom den nyaste medicinska forskningen. Han publiceras regelbundet i ledande vetenskapliga journaler, föreläser på de främsta läkarutbildningarna över hela världen och har arbetat för Vita Huset, samt medverkat i International Vatican Conference. Boken utgår från hans TED-talk som fått över 11 miljoner visningar och forskningsstiftelsen han driver är nära knuten till årets Nobelpristagare i medicin.

ÄT DIG FRISK handlar inte om vad du ska undvika att stoppa i dig istället är det en inspirerande guide till hur vi kan använda den mat vi redan uppskattar på ett sätt som stärker vårt immunförsvar och höjer vårt välbefinnande.

"Äntligen! En bok som berättar sanningen om vad vi ska äta för att må bra." Cindy Crawford

"Praktiska tips för en hälsosammare livsstil och inspiration till den som vill hjälpa kroppen att bekämpa sjukdomar." Arianna Huffington
Visa hela texten

Fler böcker av William W Li

  • Eat to Beat Disease

    William W Li

    Is your diet feeding or defeating disease? Forget everything you think you know about your body and food, and discover the new science of how the body heals itself. Learn how to identify the strategies and the dosages for using food to transform y...

Bloggat om Ät dig frisk