Samtal från en ängel (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
447
Utgivningsdatum
2020-07-22
Förlag
Bokförlaget NoNa
Översättare
Christina Norrman
Originaltitel
L'appel de l'ange
Dimensioner
217 x 144 x 35 mm
Vikt
640 g
SAB
Hce
ISBN
9789188901224
Samtal från en ängel (inbunden)

Samtal från en ängel

(3 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden Svenska, 2020-07-22
189
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
"Rappt berättad spänning av deckarikonen Musso, Frankrikes svar på Camilla Läckberg." - Camilla Grebe

Den här boken börjar som en romantisk komedi, men snart kommer du att upptäcka att du befinner dig mitt i en rasande thriller. Och den är omöjlig att lägga ifrån sig.

Efter att ha krockat på flygplatsen JFK i New York lyckas Madeleine och Jonathan - två kompletta främlingar - förväxla sina mobiltelefoner. När de upptäcker misstaget är de 10 000 kilometer ifrån varandra. Hon bor i Paris och han driver restaurang i San Francisco.

Även om de snart får kontakt med varandra stöter själva utbytet av telefonerna på förhinder och drar ut på tiden. Nyfikenheten tar över och båda börjar utforska innehållet i den andres mobil. Det de först såg som ett roligt tidsfördriv förvandlas snart till en ömsesidig besatthet av den andres liv. När de gräver djupare upptäcker de att något i det förflutna binder dem samman och en osynlig hand tycks nu styra deras öden mot varandra ... och mot en djupt begravd hemlighet. Madeleine och Jonathan befinner sig snart mitt upp i ett spel på liv och död.

Guillame Musso är en av världens bäst säljande författare och är översatt till 40 språk. Han föddes i Antibes 1974 och redan som tioåring bestämde han sig för att bli författare. Efter skolan flyttade han till New York en period. När han kom hem hade han huvudet fullt av bokidéer och New Yorks typiska mångfaldskultur. Det märks idag då många av hans böcker utspelar sig såväl i Frankrike som USA, och karaktärerna kommer från olika länder.

"Mussos böcker är riktiga bladvändare - när man väl börjat läsa kan man inte lägga dem ifrån sig." - Europé 1, Café Culture

"Guillame bekräftar återigen sin stora talang som berättare" - Le Figaro

"Ett franskt fenomen!" - Aftenposten

"... som en bran bergochdalbana /.../ en äkta bladvändare." - The Sunday Express
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Samtal från en ängel
 2. +
 3. Operation fosterland

De som köpt den här boken har ofta också köpt Operation fosterland av Anne Holt (inbunden).

Köp båda 2 för 378 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Samtal från en ängel. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Spännande bladvändare!
  Villivonkansbooks, 26 augusti 2020

  Guillaume Musso är en av världens bäst säljande författare, som är översatt till 40 språk. Trots det har jag helt missat honom innan och jag hade sannolikt gjort det även nu om jag inte hade fått frågan från förlaget om att recensera Samtal från en ängel. Jag är glad att jag tackade ja, för det är en riktigt bra bok. Författaren har en förmåga att dra in mig som läsare redan vid de första sidorna och sen är jag helt fast. Boken börjar intressant med att två personer krockar med varandra på en... Läs hela recensionen

 2. De oväntade vändningarnas bok!
  Susanne, 9 augusti 2020

  En bok med så många oväntade vändningar så att det saknar motstycke! Jag tror inte att någon som läser inledningen (á la klassisk filmscen i romantisk komedi) kan ana vart handlingen ska föra en innan boken avslutas!

  De flesta av vändningarna är uppfriskande, men det krävs en del logiska luckor. Inledningsvis är det inget som stör, men mot slutet går berättelsen dock "totally bananas", vilket sänker helhetsintrycket.
  Jag kan ändå inte låta bli att charmas av den här boken! Den ... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Guillaume Musso