Happy me : 100 växtbaserade recept för energi, glädje och skönhet (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
245
Utgivningsdatum
2020-08-05
Förlag
Bladh by Bladh
Medarbetare
Palmcrantz Aziz, Erica (red.) / Sifvert, Stephanie (form) / Sifvert, Stephanie (foto)
Dimensioner
260 x 198 x 29 mm
Vikt
1110 g
SAB
Qcab
ISBN
9789188917492
Happy me : 100 växtbaserade recept för energi, glädje och skönhet (inbunden)

Happy me : 100 växtbaserade recept för energi, glädje och skönhet

(3 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2020-08-05
229
Fåtal ex i lager. Skickas inom 1-3 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Beställ boken senast fredag 18 december för leverans innan julafton
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Happy Me Happy Planet!

Växtbaserat är på allas läppar och många vill anamma den gröna vågen som är här för att stanna. Människor behöver en trygg guidning, de behöver inspiration och hjälp att navigera i rätt riktning. Därför har Marie tagit fram sina bästa mat - och livsstils recept från sin egen hälsoresa. Recepten är baserade på pigga bönor, läcker kål och, annan antiinflammatorisk mat, men även med dekadenta desserter och undergörande drycker. Bra både för dig och planeten!

Marie driver restaurangkedjan Happy Me, med bas i Göteborg, och ett hälsocenter i Skottland. Hon har mött tusentals människor som vill förbättra sin hälsa genom maten, och de har fått stora hälsoförbättringar. Boken är en stor, härlig inbjudan till ett friskare liv och smartare matval.

I boken får läsaren 100 recept som de även kan sätta samman till ett Healthy Restart-program på 21 dagar för att skapa nya vanor som ger energi och vitalitet. Med omtanke och glädje guidar Marie läsaren från ord till handling, på ett sätt som bidrar till verklig förändring.

OM FÖRFATTAREN Marie Butler, som driver restaurangkonceptet Happy Me, har mer än 30 års erfarenhet av mat och hälsa. Genom hennes egen hälsoresa och hennes internationella erfarenhet och kunskap är boken unik i sin nisch. Konceptet och innehållet som Marie har skapat i restaurangkonceptet Happy Me finns ingen annanstans i Norden. All mat lagas från grunden med syftet att varje ingrediens ska ha en läkande och balanserande funktion för kroppen.

Maries mission är att dela med sig av sin kunskap och inspirera så många som möjligt att äta ren, naturlig mat som man mår bra av. Hon är en livsbejakande, chosefri och rolig kvinna som gillar både flärd och enkelhet. Hennes mål för egen del är att hålla sig frisk, rörlig och sexig långt upp åldrarna. Och då blir det mycket bönor, grönkål och råris i olika spännande kombinationer och smaksättningar. Plus en hel del annat som är läckert och hälsosamt.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Happy me : 100 växtbaserade recept för energi, glädje och skönhet
  2. +
  3. Välj hälsa! Receptboken

De som köpt den här boken har ofta också köpt Välj hälsa! Receptboken av Stig Bengmark, Marianne Bengmark (kartonnage).

Köp båda 2 för 457 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Happy me : 100 växtbaserade recept för energi, glädje och skönhet. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Inspirerande bok inför höst och Vinterrusket
    Eva Wester, 21 september 2020

    Har inte testat mer än ett recept ännu, men sett att det är en intressant och inspirerande bok! Mycket nöjd med mitt köp och se fram emot att testa fler recept!

Visa alla 1 recensioner