Self Love : hur du läker, stärker & utvecklar relationen med dig själv (inbunden)
Format
Inbunden (Halvklotband)
Språk
Svenska
Antal sidor
230
Utgivningsdatum
2021-01-04
Upplaga
1
Förlag
Bladh by Bladh
Medarbetare
Svensson, Anna (form) / Johansson, Karin (foto)
Dimensioner
268 x 204 x 29 mm
Vikt
1164 g
SAB
Dokb
ISBN
9789188917522
Self Love : hur du läker, stärker & utvecklar relationen med dig själv (inbunden)

Self Love : hur du läker, stärker & utvecklar relationen med dig själv

(15 röster)  |  Läs 4 recensioner
Inbunden Svenska, 2021-01-04
249
 • Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Det är dags att släppa taget om din inre kritiker och vakna upp. Det är dags för dig att äntligen förstå ditt eget värde och gör något modigt; börja älska dig själv villkorslöst!

Tänk om idén om vi bara lyckas nå den önskade målvikten eller framgången så kommer vi automatiskt att börja trivas med oss själva egentligen är bluff och ett ändlöst lopp vi aldrig kan vinna? Tänk om vi istället skulle vända på det, och först börja jobba på relationen till oss själva och förstå värdet, potentialen och rikedomen som bor inom oss. Vem vet hur mycket gränslös framgång och genuint välmående vi kan uppnå i vårt eget fantastiska sällskap?

Vårt samhälle är redo för en radikal våg av inre hälsoförändring. En hälsoförändring där self love, kroppskärlek, tacksamhet, good enough-ideal och mod genom sårbarhet tar de platser som tidigare besuttits av kroppshat, perfektionism, utbrändhet, materialistiskt överflöd och skam. Med moderna metoder, spännande kunskaper och kraftfulla verktyg guidar Louise till ett uppvaknande från vår otillräcklighetskultur in i ett sätt att tänka där vi uppskattar och värderar oss själva, de möjligheter och det potential vi har.

Det är en fantastisk bok rätt i tiden, som på ett tillgängligt sätt visar vägen till den mer helhjärtade, hållbara, tacksamma och levande livsstilen där man uppskattar och sprider den värme man faktiskt kan känna till sig själv.

Att Louise lyckas inspirera människor till positiv förändring på djupet vet de 20 000 personer som hon når ut till, bland annat via sitt populära instagramkonto Louisestromberg.se. I denna bok bjuder hon på handfasta och fördjupade lärdomar, insikter och kunskaper från möten av såväl hjärnforskare till meditationsmästare och gör det tillgängligt för läsaren att själv ta till sig informationen.

Ur innehållet: Vad är självkärlek? Få förståelse för vem du är Att äga sitt liv & läka sin själ Att leva helhjärtat Kroppskärlek Individuell balans Mat vi mår bra av Yoga att göra hemma Meditation 8 veckors individplan

Om författaren: Louise Strömberg är den omtyckta self love-coachen och hälsoinspiratören som via sin populära instagramkanal Louisestromberg.se och sina retreats världen över inspirerar människor till att leva mer helhjärtade liv. Hon är yoga- och mindfulnesslärare, livsstilsrådgivare och receptkreatör för restauranger och matföretag.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Self Love : hur du läker, stärker & utvecklar relationen med dig själv
 2. +
 3. Power Women : hur du får tillgång till din medfödda kraft som kvinna

De som köpt den här boken har ofta också köpt Power Women : hur du får tillgång till din medf... av Louise Strömberg (inbunden).

Köp båda 2 för 508 kr

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Self Love : hur du läker, stärker & utvecklar relationen med dig själv. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Magi!
  Nina Viberg, 6 juni 2022

  Fullständ överväldigande bok!! Berör djupt! Man kan inte sluta, du dras mellan glädje och sorg. Lättläst och fantastiska tips på vägen !

 2. Fantastisk bok
  Catrin Wahlström, 15 april 2022

  En fantastisk bok som ger verktyg och övningar för att lära känna sig själv och närma sig sig själv. Rekommenderas varmt.

 3. Fantastisk bok
  veronicas_bok_bak_liv, 4 januari 2022

  Det första jag läser på bokens baksida - Det är dags att släppa taget om din inre kritiker och vakna upp. Det är dags för dig att äntligen förstå ditt eget värde och göra något modigt - börja älska dig själv villkorslöst!

  Det här är en helt fantastisk bok. Den här boken har följt mig under flera månader - jag har läst något kapitel då och då och försökt att reflektera och ta in det som står och fördjupa mig och ta del av de verktyg som finns i boken. Vi strävar ofta efter ytliga mål... Läs hela recensionen

 4. Följeslagare
  Sara, 21 januari 2021

  Det här är en bok för de som är beredda att göra sin livsresa, och att faktiskt AGERA själv. Det räcker inte att läsa boken. Följer vi inte med och provar och utforskar de kraftfulla verktygen som Louise så kärleksfullt ger oss kan vi inte heller förvänta oss resultat. Det är ingen quick fix, utan en resa. Livets resa. Och boken är en fantastisk följeslagare på den resan. Rekommenderas för dig som vill gå på djupet, bredden och höjden i ditt liv. För dig som vill leva livets liv men kanske ha... Läs hela recensionen

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av Louise Strömberg