Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
211
Utgivningsdatum
2019-09-26
Upplaga
1
Förlag
Whip Media
Dimensioner
210 x 135 x 13 mm
Vikt
324 g
SAB
Oeb
ISBN
9789188945426
De sa att det var mitt fel (häftad)

De sa att det var mitt fel

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Häftad Svenska, 2019-09-26
179
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Redan innan Eva fyllt fem år hade farbror Gunnar förgripit sig sexuellt på henne. Grannen som verkade så snäll. Gav henne komplimanger och lät henne mata fåglarna som han hade i källaren. När Evas föräldrar fick veta vad som hänt gav de henne skulden. Senare flyttade familjen tjugo mil och hoppades att Eva skulle glömma allt. Men kroppen mindes och Eva kände djup skuld och skam under hela sin uppväxt.

Som vuxen hamnade hon i en destruktiv relation full av våld och alkohol. En dag fick hon nog. Hon ville bryta den onda cirkeln och bli en bättre mamma till sina tre söner.

De sa att det var mitt fel är en öppenhjärtig berättelse om hur Eva Östebrant insåg att allt hängde samman. De sexuella övergreppen i barndomen lade grunden till den misshandel hon senare utsattes för och det beroende hon drogs in i. Idag är hon fri och har förstått det viktigaste av allt; det var inte hennes fel.

Boken innehåller både Evas personliga berättelse och handfasta tips på hur man kan upptäcka och läka efter sexuella övergrepp i barndomen.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. De sa att det var mitt fel
  2. +
  3. Smitta : om virus, våld, finanskriser och fake news

De som köpt den här boken har ofta också köpt Smitta : om virus, våld, finanskriser och fake ... av Adam Kucharski (häftad).

Köp båda 2 för 378 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av De sa att det var mitt fel. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Modig berättelse med praktiska råd
    Anonym, 7 december 2019

    Boken innehåller den råa berättelse om en kvinna som har överlevt både sexuella övergrepp och fysiskt våld. Utifrån den berättelsen visar den hur sådana händelser påverkar offrets liv samtidigt som att det finns hopp för sådana med samma bakgrund. Den erbjuder också praktiska råd om var man kan vända sig till för att läka traumat och bli av med missbruksproblem.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna