Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Alvblodstrilogin (del 3/3)
Antal sidor
476
Utgivningsdatum
2019-09-26
Upplaga
1
Förlag
Whip Media
Dimensioner
216 x 160 x 34 mm
Vikt
716 g
SAB
Hc
ISBN
9789188945532

Dödsviskaren

(6 röster)  |   Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2019-09-26
219
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Blod. Offer. Kärlek på liv och död. Och en demonisk portal som hotar hela Sarador.

Iszaelda är förgiftad och en fara för alla i hennes närhet. Ensam ger hon sig av för att finna den viktiga livsblomman, och Akares följer efter för att vinna tillbaka hennes kärlek. Samtidigt närmar sig mörkret och attacken från demonerna. Portalen måste stängas nu.

I Iszaeldas frånvaro axlar Naeva rollen som ledare och gör allt för att samla allierade inför den kommande invasionen, men hur ska hon få städerna att inse allvaret? De är för få, och fienden för många. Keelan ger sig av för att häva Nyx förbannelse och Nyx vill bara finna Iszaelda. Allt är en enda härva, gruppen är splittrad och hotet kryper närmare och närmare. Känslorna flammar, svärden slår och kärleken svider i hjärtat.

Kommer Iszaelda att återvända i tid? Vad finner Keelan i skogens djup? Kan Nyx förbannelse hävas? Vem offrar sig själv och sin framtid för att rädda dem alla? Och vem kommer att kunna viska med de döda?

I den avslutande delen i Alvblodstrilogin dras allt till sin allra blodigaste spets.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Dödsviskaren
  2. +
  3. Musse & Helium. Den låsta portalen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Musse & Helium. Den låsta portalen av Camilla Brinck (inbunden).

Köp båda 2 för 368 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Dödsviskaren. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Episkt avslut!
    Josefine , 1 oktober 2019

    Ett underbart och episkt avslut på trilogin med drakar, strider, besvärjelser, uppoffringar och ny information som ändrar Iszas syn på tillvaron. När jag läser tänker jag hela tiden ba "WOW hur kan man komma på så coola saker och kunna skriva det så vackert och spännande? Det skulle kunna vara en så bra film!" Älskar allting! Jag älskar alla karaktärer! De får leva ut sin potential i denna bok och gör det svårt för mig att välja bara en favorit. Och humorn är spot on. Karaktärerna får uppleva... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Lovisa Wistrand