Stressa hjärna : gör stressen till en positiv kraft (inbunden)
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
121
Utgivningsdatum
2019-09-27
Upplaga
1
Förlag
Roos & Tegner
Medarbetare
Wohlfahrt Larsson, Elsa (form)
Dimensioner
202 x 140 x 15 mm
Vikt
288 g
SAB
Dokb
ISBN
9789188953261
Stressa hjärna : gör stressen till en positiv kraft (inbunden)

Stressa hjärna : gör stressen till en positiv kraft

Inbunden,  Svenska, 2019-09-27
329
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 199 kr för privatkunder i Sverige.
Boosta din prestationsförmåga!

Stress är ett enormt hälsoproblem, men i grunden är vår stress energi som vi kan vända i positiv riktning. I den här boken får du nycklarna till att kontrollera och kanalisera din jobbrelaterade stress så att den ger i stället för att ta kraft.

Utifrån en förståelse för vad stress egentligen är och hur vi människor fungerar, får du kunskap och konkreta tips för att öka såväl din prestationsförmåga som din livskvalitet.

Boken hjälper dig att steg för steg prestera mer på jobbet och få ut mer av livet, men kan också användas som ett verktyg i det viktiga arbetet att skapa en bättre arbetsmiljö för alla.

 

Anna Zetterberg är prestations- och motivationskonsult med 20 års erfarenhet. Hon arbetar med konsultation för ledningsgrupper och ger workshops, föreläsningar och coachning på grupp- och individnivå. Detta är hennes andra bok. Hennes första, "Mer än hjärna! Jobba smart och må bra", kom 2015 och släpptes 2018 i en uppdaterad pocketupplaga.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Stressa hjärna : gör stressen till en positiv kraft
 2. +
 3. Hitta rätt i stället för att leta fel : vägen till ett gladare liv, bättre relationer och oslagbara team

De som köpt den här boken har ofta också köpt Hitta rätt i stället för att leta fel : vägen t... av Gunnel Ryner (häftad).

Köp båda 2 för 529 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Anna Zetterberg

 • Mer än hjärna : jobba smart och må bra

  Anna Zetterberg

  Vi är många som försöker lägga ett omöjligt pussel. Vi vill prestera optimalt på jobbet, ha en rik fritid, tid med barnen och dessutom förverkliga oss själva. Skiljelinjen mellan arbete och fritid suddas ut och tekniken gör det möjligt att arbeta ...

 • Mer än hjärna! : Jobba smart och må bra

  Anna Zetterberg

  Det här är en sammanfattad version av Mer än hjärna! Jobba smart och må bra . Många av oss kämpar med ett omöjligt pussel. Vi ska prestera optimalt på jobbet, ha tid med barnen och en rik fritid. Gränsen mellan arbete och fritid suddas ut av tekni...