Den sakkunnige (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
324
Utgivningsdatum
2020-01-24
Förlag
Lava Förlag
Dimensioner
215 x 145 x 25 mm
Vikt
584 g
SAB
Hc
ISBN
9789188959393
Den sakkunnige (inbunden)

Den sakkunnige

(15 röster)  |  Läs 5 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2020-01-24
229
 • Skickas från oss inom 3-6 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Den sakkunnige Kan levereras innan julafton
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Han är Den Sakkunnige. Liten, svag, blek. Som en blöt ostbåge. Eller överkokt sparris. Han rör sig i gråzonen. Ingen ser honom i maktens korridorer. Men hanfinns där. Han vet allt. Han ser allt. Han hör allt. Från Rosenbad till Östberlin, frånWashington DC till Bagdad. Den Sakkunnige bär Sverige framåt på sina späda axlar.
Detta är historien om Sverige. Den sanna historien. Den som få känner till menännu färre vill kännas vid. Från Boforsskandalen, statsministermordet, affärer meddiktaturer, samverkan med supermakters underrättelsetjänster, och inte minst våraegna statligt sponsrade problemlösare.Den Sakkunnige är kanske den mest kontroversiella och explosiva bok du kommeratt läsa under många år framöver.
Är det sanning eller påhitt? Lögn eller fakta?Rätt eller fel? Den Sakkunnige står över sådana simpla spörsmål. Den Sakkunnigelever och verkar i en annan dimension. Men allt han gör har ett syfte. Du kanskeinte vill kännas vid hans metoder. Men du har mycket att tacka honom för.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Den sakkunnige
 2. +
 3. Flora: Vallzales-stiftelsen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Flora: Vallzales-stiftelsen av Carl Berg (häftad).

Köp båda 2 för 492 kr

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av Den sakkunnige. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Mycket intressant
  Gudrun Elisabet Nordström, 15 november 2023

  Ger inblickar i staten som mer än en skulle behöva läsa. Vid första anblicken verkar det vara en påhittad deckare men ju mer man läser så får man en inre aning där händelser, man upplevt och läst om, hamnsr på plats

 2. Lärorik!
  HK, 30 mars 2022

  En bok att rekommendera. En mycket välskriven och stark berättelse om ett Sverige som jag inte kände till. Detaljerad och samtidigt humoristisk text som ger en ett gott skratt. Skrämmande och provocerande om hur politiken fungerar. Man behöver inte ha kunskap i politik eller historia för att förstå denna bok. Historia samt politisk kunskap får man här. En bok som fångar upp ett intresse att vilja lära sig mer.

 3. Läsvärd
  Rutger Hårsfjärd, 14 juni 2021

  Intressant och läsvärd i synnerhet i dessa tider.
  Vad som är sant eller inte sant är omöjligt för en utomstående att veta.

 4. Helt otroligt att denna bok är offentlig
  Duff McRib, 28 mars 2020

  Den här boken innehåller nyckeln till massor med sådant som jag trodde var statshemligheter. Bland annat att Sverige har ett eget team av lejda mördare som kan slå till var som helst i världen på vissa "Sakkunnigas" order.

  Här går det i ett från andra världskriget till Palmemordet och senare. Allt förklaras, om man läser en aning mellan raderna. Den sakkunnige är humoristiskt skildrad samtidigt som det ligger ett tungt, mörkt allvar bakom det hela.

  Efter en lång karriär i s... Läs hela recensionen

 5. Spännande och intressant!!!
  Lenny Persson, 19 februari 2020

  En intressant och spännande bok. Politisk roman som beskriver Sverige i olika tidsepoker där faktiska personer återspeglas på rätt eller orätt sätt...

Visa alla 5 recensioner

Fler böcker av Carl Berg

 • Arvet

  Carl Berg

  "Ett äventyr fyllt av spänning och realism som blandas med samhällskritik där människans ondska bekämpas av det goda samhällets hårdaste försvarare. Läs den!" - Magnus Andersson, Projektledare, Polisens underrättelseverksamhet, doktorand...

 • Flora: Vallzales-stiftelsen

  Carl Berg

  En läkare hittas mördad på sin mottagning i Stockholm. När polisen anländer upptäcker de att han även har kastrerats. Med en tång. Kriminalinspektör Erlander undersöker mordet men hans chef tvingar honom att inkludera två civila i utredningen. Var...