Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Rakel Vrede (del 1)
Antal sidor
388
Utgivningsdatum
2022-08-30
Förlag
Stellar Förlag
Dimensioner
222 x 150 x 34 mm
Vikt
682 g
SAB
Hc
ISBN
9789188981233
Irrvägar (inbunden)

Irrvägar

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden,  Svenska, 2022-08-30
149 249 Du sparar 100 kr!
 • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
På sin femtionde födelsedag hamnar Malmöpolisen Rakel Vrede i en situation som hon aldrig kunnat föreställa sig. Just som hon själv befinner sig i området inträffar en explosion vid stadens största kyrka, Sankt Petri. Målet för attentatet är ett möte mellan judar, muslimer och medlemmar ur Svenska Kyrkan. Att utredningen kommer ske långt över Rakels huvud förstår hon direkt, men det dröjer inte länge förrän ett mystiskt mordfall landar på hennes skrivbord. En ung syrisk man har skjutits till döds i en park - och han visar sig snart ha en koppling till den imam som dödats i sprängningen. Kan mordet rentav ha något med terrordådet att göra?

Att behöva arbeta tillsammans med andra människor är en utmaning för Rakel. Att tvingas göra det med Säpo i hasorna är etter värre. Och ju djupare in i utredningen hon kommer, desto säkrare blir hon på att det är något med de två fallen som inte stämmer. Kan hon verkligen lita på kollegorna vid säkerhetspolisen? Och kommer någon att tro henne om hon ger sina tvivel till känna?

Irrvägar är första delen i serien om Malmöpolisen Rakel Vrede.

Cecilia Sahlström, född 1960, är en svensk författare och föreläsare med stundande internationell framgång bosatt i Lund. Flera av hennes tidigare utgivna böcker, där bland serien om kommissarie Sara Vallén, har blivit upplockad för översättning med kommande utgivning på bland annat engelska, tyska och spanska. Sahlström har 20 års erfarenhet inom polisyrket och hennes expertis har lagt grunden för hennes böcker, som har hyllats för dess autentiska skildringar av polisutredningar.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Irrvägar
 2. +
 3. Döda kvinnor förlåter inte

De som köpt den här boken har ofta också köpt Döda kvinnor förlåter inte av Katarina Wennstam (inbunden).

Köp båda 2 för 248 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Irrvägar. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Oerhört spännande
  @bettan_bokprataren (Örebro), 5 november 2022

  En riktigt bra start på en ny serie som verkligen verkar lovande.
  Den är spännande, välskriven och en riktig bladvändare med intressanta karaktärer.
  I Cecilias tidigare böcker tar hon upp viktiga ämnen som förekommer i vårt samhälle och så även i den här boken. Det märks att hon har stor kunskap och hon skriver med fingertoppskänsla.
  Irrvägar är första delen i serien om Malmöpolisen Rakel Vrede.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Cecilia Sahlström