Heder utan samvete (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2019-10-21
Förlag
Bookmark Förlag
SAB
Hce
ISBN
9789189007093
Heder utan samvete (inbunden)

Heder utan samvete

Inbunden Svenska, 2019-10-21
199
Förboka gärna! Förväntad leverans under vecka 43.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Iran står på gränsen till revolution och omvärldens ledare hyllar den så kallade Persiska våren . I kongressen höjs röster för att hjälpa rebellerna men president Jack Ryan förblir tveksam.

Samtidigt står han inför problem inom landets gränser. En dödlig influensa, katastrofala översvämningar och en oetisk senator som med hjälp av deepfakes och fake news gör allt i sin makt för att störta Ryan.

Det största hotet kommer dock utifrån. Två ryska kärnvapenmissiler har kapats och Jack Ryan Jr måste nu tillsammans med Kollegiet lösa mysteriet. Spåren leder honom till Afgahnistan, där han blir attackerad och bortförd. För Kollegiet blir det nu en kamp mot klockan för att återfå missilerna och rädda presidentens son.

 

Heder utan samvete är den senaste boken om president Jack Ryan. Som alla Tom Clancys #1 New York Times-bästsäljare är den skrämmande realistisk och aktuell, som hämtad direkt från verklighetens spionskandaler och nyheter om manipulerade videoklipp.

2018 blev Jack Ryan TV-serie med bland andra Michael Bay och John Krasinski i regi. Säsong två är planerad till hösten 2019, där svenska Noomi Rapace spelar en av rollerna.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Heder utan samvete
  2. +
  3. Makt utan gräns

De som köpt den här boken har ofta också köpt Makt utan gräns av Tom Clancy, Marc Cameron (pocket).

Köp båda 2 för 258 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Heder utan samvete