Eilaths hopp (pocket)
Fler böcker inom
Format
Pocket
Språk
Svenska
Serie
Legender från Thiramaar (del 1)
Antal sidor
404
Inläsare
Malin Vispe
Utgivningsdatum
2019-10-21
Upplaga
1
Förlag
Joelsgården förlag
Illustratör/Fotograf
Per Lindskog
SAB
Hc
ISBN
9789189009066
Eilaths hopp (pocket)

Eilaths hopp

(2 röster)  |  Läs 2 recensioner
Pocket Svenska, 2019-10-21
129
Skickas inom 2-5 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Beställ boken senast måndag 16 december kl. 17:30 för leverans innan julafton
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
När Eilath drabbas av en ond trollkarls vrede får han oanade problem. Han tvingas in i äventyr, som han trots sin brokiga bakgrund, aldrig någonsin trott att han skulle få uppleva. Allt är inte vad det synes vara. Kommer han att återfå kontrollen över sitt liv? Eilaths hopp är en humoristisk fantasy och den första fristående delen i serien Legender från Thiramaar; Per Lindskog har alltid varit en skrivande person. Sen början av sjuttiotalet har han skrivit dagbok. Den handlar inte enbart om upplevelser i hans liv, utan även tankar och funderingar om sådant som på olika sätt berör eller påverkar honom. Den fungerar också som en daglig flödesskrivning som bidrar till att stimulera skrivlusten. Per har två färdiga fantasyromaner. Båda utspelar sig i en av honom skapad värld, och en tredje är på väg.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Eilaths hopp
 2. +
 3. Jag vill sätta världen i rörelse : en biografi över Selma Lagerlöf

De som köpt den här boken har ofta också köpt Jag vill sätta världen i rörelse : en biografi ... av Anna-Karin Palm (inbunden).

Köp båda 2 för 348 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Eilaths hopp. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Eilaths hopp - en magisk bok
  Snezana Lindskog, 1 november 2019

  snezanasbokblogg
  En frisk fläkt inom fantasy genren som bara måste läsas om du vill ha något annorlunda att läsa. Detta är en fantasy med humoristiskt inslag, en fantasi som har allt, från trollkarlar, kattdrakar, stora röda drakar och små dvärgliknande skogsfolk med eget språk till sjöpirater och en framavlad brev hök - Camcashöken som är beredd att offra så väl vingar som hela sig för att bringa livsviktiga meddelanden mellan öarna i världsdelen Thiramaar där detta fantastiska äventyr u... Läs hela recensionen

 2. En annorlunda Fantasy som tilltalar.
  guran guran, 30 oktober 2019

  Jag har läst ett stort antal fantasy böcker sedan 15 års ålder fram till nu 65 år gammal.
  Läste denna bok nyligen och gillade vad jag läste.

  Jag tyckte speciellt om att det inte var enbart det gamla vanliga greppet när man skriver fantasy. Dvs. en från början obemärkt person som efter stora svårigheter utvecklas till en hjälte under resan gång a' la Sagan om ringen t.ex.

  Nej, här har författaren lyckats med att skapa en huvud person som är betydligt mer komplex än så, v... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Bloggat om Eilaths hopp