Stillhetens styrka : vetenskapen om meditation (pocket)
Format
Pocket
Språk
Svenska
Antal sidor
363
Utgivningsdatum
2020-05-20
Förlag
Volante
Översättare
Bitte Wallin
Dimensioner
178 x 110 x 22 mm
Vikt
218 g
SAB
Dokba
ISBN
9789189043725
Stillhetens styrka : vetenskapen om meditation (pocket)

Stillhetens styrka : vetenskapen om meditation

Pocket Svenska, 2020-05-20
69
  • Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Ett standardverk inför en ny, vetenskapligt belagd meditationsvåg! Daniel Goleman, som lanserade begreppet emotionell intelligens, har tillsammans med Richard J Davidson skrivit en fascinerande bok om forskning på meditation och hur den faktiskt förändrar våra liv. För Headspace-åldern!

Författarna har själva mediterat under hela sina vuxna liv, men i den här boken redogör de för kvalificerad forskning och vad vi faktiskt vet om de effekter som meditation och mindfulness har på utövarna. De träffar också personer som berättar om egna erfarenheter; som Steve som arbetade i Pentagon och överlevde 11 september, men drabbades av svår posttraumatisk stress som höll på att förstöra hans liv. Tills han lärde sig att meditera.

Daniel Goleman och Richard J Davidson avfärdar också en hel del myter. Rigorösa tester har visat vissa av de magiska egenskaper som tillskrivs meditation inte stämmer alls. Men de redogör också för nya rön som visar på andra fördelar som de flesta inte känner till.

Stillhetens styrka är den definitiva boken för en ny era av vetenskapligt belagd meditation.

Daniel Goleman är psykolog, författare och vetenskapsjournalist. Hans bok Känslans intelligens låg ett och ett halvt år på New York Times bästsäljarlista. Richard J Davidson är professor i psykiatri och psykologi på University of Wisconsin-Madison och grundare till Center for Healthy Minds.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Stillhetens styrka : vetenskapen om meditation
  2. +
  3. Därför funkar meditation : hur buddhismen kan hjälpa dig till ett sannare liv

De som köpt den här boken har ofta också köpt Därför funkar meditation : hur buddhismen kan h... av Robert Wright (inbunden).

Köp båda 2 för 288 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna