Gravid - Med livet som insats (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
152
Utgivningsdatum
2019-09-11
Förlag
Ekström & Garay
Dimensioner
194 x 130 x 8 mm
Vikt
207 g
SAB
Lz
ISBN
9789189047051
Gravid - Med livet som insats (häftad)

Gravid - Med livet som insats

Häftad Svenska, 2019-09-11
189
Skickas inom 10-15 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Anette Selberg debuterar med "Gravid - med livet som insats", en självbiografi om hur livet vändes upp och ner när hon fick ett cancerbesked i samband med sin andra graviditet. I efterhand kände Anette att hennes erfarenheter kunde hjälpa andra i liknande situationer, och har därför valt att publicera sina tankar och erfarenheter från sjukdomsperioden.

"Gåvan att vara en kvinna medför många ansvarsområden. Moderskap är ett av dem. Men när moderskap och sjukdom sammanfaller i samma skede av livet, medför det en mycket svår konflikt för ett mammahjärta att hantera."

"Gravid - med livet som insats" är en stark, utlämnande bok, där tvivlet och rädslorna blandas med författarens starka önskan att bli frisk. Boken berättar om en resa av personligt lärande och tar upp tabun och svåra motsättningar som kan möta blivande mödrar. Anette vill visa att med rätt mentalitet och styrka kan man gå vidare från en kamp som verkat förlorad.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Gravid - Med livet som insats
  2. +
  3. God kvinnas berättelse : Om lotteriet i asylprocessen

De som köpt den här boken har ofta också köpt God kvinnas berättelse : Om lotteriet i asylpro... av Margareta Mörck (häftad).

Köp båda 2 för 370 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Gravid - Med livet som insats