Hav utan farleder (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
432
Utgivningsdatum
2020-01-20
Förlag
Ekström & Garay
Dimensioner
225 x 150 x 25 mm
Vikt
750 g
SAB
Hc
ISBN
9789189047273
Hav utan farleder (häftad)

Hav utan farleder

Häftad Svenska, 2020-01-20
274
  • Skickas inom 5-8 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Hav utan farleder är en berättelse om om längtan efter gemenskap, kärlek och sex. Om hur det är att hamna utanför farlederna på grund av depression, dövhet och dövblindhet. I centrum står Therese, en 63-årig döv kvinna som i början av boken flyttar hem för att ta hand om sin åldrande far. Här finns också David, en medelålders lärare som långsamt håller på att förlora greppet om livet.
Kärlek är ett genomgående tema i boken. Det kan röra sig om kärlek till en förälder, kärlek till sina barn, till ett fiskesamhälle där man har levt ett helt liv, eller längtan efter Den stora kärleken. Men också om den kärlek som aldrig blev av och den man någon gång har förlorat.
Hav utan farleder är en roman som handlar om hur det är att vara människa. Hur vi människor ställs inför svårigheter och hur vi löser dem efter bästa förmåga - även om det utåt sett kan te sig lite märkligt ibland.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Hav utan farleder
  2. +
  3. I skogen

De som köpt den här boken har ofta också köpt I skogen av Leif Bergholtz (inbunden).

Köp båda 2 för 520 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Leif Bergholtz

  • I skogen

    Leif Bergholtz

    En grupp människor bestämmer sig för att äta en middag ihop. De är i olika åldrar, med skilda erfarenheter, och kommer från olika platser i världen. För en utomstående betraktare verkar de kanske inte ha så mycket gemensamt, men hotet från ett död...