Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
377
Utgivningsdatum
2020-09-21
Förlag
Bookmark Förlag
Dimensioner
198 x 145 x 31 mm
Vikt
508 g
SAB
Hc
ISBN
9789189087309
Berätta aldrig det här (inbunden)

Berätta aldrig det här

(8 röster)  |  Läs 3 recensioner
Inbunden Svenska, 2020-09-21
189
Finns i lager! Skickas inom 1-2 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 6 format & utgåvor
Medieprofilen Frida Boisen har aldrig sagt ett ord om den hemlighet som genomsyrat så många år av hennes liv med skuldkänslor. I romanform berättar hon nu sin historia. Det är mors dag och Frida har glömt att skicka blommor till sin mamma Rosita. När hon även missar moderns telefonsamtal har hon ingen aning om att katastrofen är ett faktum. Dagen efter kommer beskedet att Rosita har hittats död. Men det är när Frida upptäcker hennes sista hälsning som världen fullkomligt rämnar. Berätta aldrig det här är en gripande självbiografisk roman om en skavande mor-dotter-relation som utmynnar i en tragedi. På ett lika litterärt som lättillgängligt språk navigerar författaren genom då- och nutid, och kombinerar bottenlöst mörker med rak humor och oförställd öppenhet i sin strävan att bryta rådande tabun.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Berätta aldrig det här
 2. +
 3. Familjen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Familjen av Johanna Bäckström Lerneby (inbunden).

Köp båda 2 för 378 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Berätta aldrig det här. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. En bok som berör
  veronicas_bok_bak_liv, 22 oktober 2020

  Detta är en självbiografisk bok som belyser en mamma-dotter relation som slutar med tragedi. Det är mors dag 2017 och Frida glömmer att ringa och skicka blommor till sin mamma Rosita. Frida missar mammans telefonsamtal och när hon ringer tillbaka till mamma så svarar hon inte. Dagen efter kommer beskedet att hennes mamma har hittats död - ett självmord.

  Det här är en välskriven och om man får säga lättläst bok trots det allvarliga och tunga ämne som det skrivs om. Jag sträckläste bo... Läs hela recensionen

 2. Man blir tagen
  Bokdjungeln , 5 oktober 2020

  Fantastiskt att Boisen kan ha ett så lätt språk när innehållet är så tungt. Jag tror att det gör att jag gillar boken ännu mer.
  Det här är en bok som verkligen griper tag i den som läser. Medan jag läser pratar jag med alla som vill höra om vad som står. Jag undrar hur kan man göra och säga allt som hennes föräldrar gör?!
  Boken väcker minst sagt känslor. Man önskar så innerligt att psykisk ohälsa inte fanns. Men detta visar också på hur viktigt det är att böcker som denna finns och h... Läs hela recensionen

 3. Blandade känslor.
  christer girke, 5 oktober 2020

  En väldigt osammanhängande berättelse om liv och död som saknar den röda tråden för att boken skall skapa en godtrogen känsla och lämna avtryck efter sig.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Frida Boisen