Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Serie
Marianne Jidhoff (del 10)
Antal sidor
333
Utgivningsdatum
2020-10-12
Förlag
Bookmark Förlag
Dimensioner
200 x 140 x 25 mm
Vikt
460 g
SAB
Hc
ISBN
9789189087330

Tio grisar nere

(145 röster)  |   Läs 11 recensioner
Kartonnage,  Svenska, 2020-10-12
219
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 6 format & utgåvor
DENISE RUDBERGS JUBILEUMSÅR 20 år som författare 10 år med JIDHOFF

Svek, lögner och mördande elegans. I den efterlängtade tionde delen av den populära Jidhoff-serien visar Denise Rudberg att hon är drottningen av elegant crime.En brutal dödsskjutning på en lugn östermalmskrog kastar förundersökningsledaren Marianne Jidhoff tillbaka i tiden. Hon hemsöks av minnen från den dramatiska sommaren 1993. En kylig sommar då hennes numera döde make Hans utredde en annan krogskjutning medan deras äktenskap vacklade på ruinens brant.

I London 1993 gömmer sig den självsäkra och förslagna Sacha Jungfeldt undan sitt tidigare liv. Hon är fast besluten att påbörja ett nytt liv långt ifrån Stockholm. Men priset hon får betala för sin flykt är högt utan att varken ge trygghet eller normalitet.

Den tionde boken i Denise Rudbergs Elegant crime-serie handlar om hemligheter, livsavgörande val och förödande missförstånd, förseglade bakom exklusiva lås på storstädernas finaste gator. Men det är också en förlösande uppgörelse med det förflutna och början på något helt nytt.

Denise Rudberg har skrivit flera framgångsrika romanserier under tjugo års tid med mer än fyra miljoner sålda böcker.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Tio grisar nere
 2. +
 3. De första tolv

De som köpt den här boken har ofta också köpt De första tolv av Denise Rudberg (kartonnage).

Köp båda 2 för 306 kr

Kundrecensioner

Det finns 11 recensioner av Tio grisar nere. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Tio grisar nere
  Eva Sternå, 27 augusti 2021

  Bra!
  Älskar Marianne Jidhoff, som verkar vara en sympatisk kvinna! Är så nyfiken på hur det kommer att gå mellan henne och Torsten.

 2. Underhållande kriminalroman
  betttybook (Sandviken), 28 mars 2021

  Tionde boken i serien om förundersökningsledaren Marianne Jidhoff och externa utredningsenheten Syjuntan, bestående av främst utredaren Torsten Ehn och polisassistenten Augustin Madrid. Teamet får ett akut uppdrag då ett somrigt Stockholm drabbas av attentat med flertal skjutna och dödade på en kvarterskrog.

  Parallellt får vi följa händelser i Stockholm från sommaren 1993, då ett annat skjutattentat inträffar på en innekrog där psykologstuderande Sacha Jungfeldt omgående väljer att ... Läs hela recensionen

 3. Spännande och med kära återseenden!

  Alltid lika spännande att få återse Jidhoff, Ehn och Madrid! Den här boken går i en rasande takt och nu får vi ännu en tvist på berättelsen; som jag personligen längtat efter...

  Det här är en av de serie som jag Alltid är snabb med att läsa så fort det kommer ut en ny bok. En serie som har det mesta; karaktärer man tycker om och vill veta hur det går för. Spänning och ibland hissnande saker som man inte kunnat gissa om ens i sin vildaste fantasi.

  I den här boken får vi "änt... Läs hela recensionen

 4. Den e jätte bra
  VICKY , 20 januari 2021

  Man kan inte sluta läsa böckerna om Jidhoff o co. Inte bara själva storyn/händelsen i just denna boken utan de som händer runt om Jidhoff o co privat del om man säger. Så bra längtar redan tills nästa bok!

 5. 4+
  Bokdjungeln , 8 januari 2021

  Jag har bara läst två böcker i denna serie innan (har dock alla böcker hemma), men jag måste säga att det inte gör någonting. Jag fick ändå ut mycket av boken och tycker att denna är den bästa, hittills.
  Jag älskar blandningen av dåtid och nutid och hur allt knyts samman i slutet.
  Boken håller ett bra tempo och för den som inte håller koll på alla personer så finns ett bra personbibliotek längst fram.
  Både miljö och personer är väl beskrivna vilket gör att man kan se allt framfö... Läs hela recensionen

 6. Mycket bra!
  Katja, 4 januari 2021

  En bok med spännande och intressant handling. Detta var en av de bästa böckerna om Marianne Jidhoff! Risk för sträckläsning.

 7. Säcken knyts samman i denna tionde del
  millimys_books (Veberöd), 18 november 2020

  Detta är den tionde, fristående, delen i serien om Marianne Jidhoff och de andra. Jag har älskat dessa böcker från start! Deckare med lagom mycket blod men desto mer spänning!

  I denna bok känns det som att säcken knyts samman & mycket faller på plats. Men vill ogärna avslöja något...

  Jag säger bara LÄS! 10 underbara böcker har ni framför er om ni inte läst något än!

  För er som är nyfikna på handlingen så har det genom böckerna bildats en utredningsgrupp -också kalla... Läs hela recensionen

 8. Läs denna bok
  Helena Dössing, 28 oktober 2020

  Väntar på fortsättning... Bra bok. Gäller dock ha koll på alla personer, och år då den hoppar i dåtid och nutid. Spännande bra. Ser fram mot läsa fortsättning om karaktärerna i boken

 9. En gris upp
  Bosse , 26 oktober 2020

  Tycker att Denise R arbetar med för mycket då tid och nu tid.Blir rörig genom dessa fluktuationer i händelserna.Svårt att få en harmoni i förloppet och saknar ett avslut i boken.
  Svårt att veta vad hon vill med sin grisbok.
  Hoppas på att nästa blir mer harmonisk i sin berättelse och inte lika oklar som denna.

 10. Tio grisar nere
  Per Albin Bucht, 26 oktober 2020

  Håller nu på att läsa denna bok,..som är så välskriven och har en så spännande handling.
  Denise Rudberg är en av mina absoluta favoriter bland svenska författare.

 11. En bladvändare!
  Lollos bokhörna, 24 oktober 2020

  Det finns vissa böcker jag slänger mig över när de släpps och Denise Rudbergs böcker är sådana böcker!

  "Tio grisar nere" är den tionde boken i Elegant Crime serien om Marianne Jidhoff. I denna del får vi följa Marianne, Torsten och Augustine när de utreder en dödsskjutning på en krog i Stockholm. Det för minnet tillbaka till 1993 då Mariannes numera döda make Hans utredde en liknande skjutning.

  Denise väver skickligt ihop dåtidens händelser med nutiden och vi får även lära k... Läs hela recensionen

Visa alla 11 recensioner

Fler böcker av Denise Rudberg