Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Ett nytt fall för Hercule Poirot
Antal sidor
315
Utgivningsdatum
2020-10-06
Förlag
Bookmark Förlag
Översättare
Annika Sundberg
Originaltitel
The Killing of Kingfisher Hill
Dimensioner
196 x 144 x 26 mm
Vikt
428 g
SAB
Hce
ISBN
9789189087507
Morden på Kingfisher Hill (inbunden)

Morden på Kingfisher Hill

(8 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden Svenska, 2020-10-06
39 59 Du sparar 34%
 • Bokreatitel 2023! Boken levereras tidigast den 21/2.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Detektiven med de små grå cellerna återuppstår i ett klurigt pusseldeckarmysterium i sann Agatha Christie-anda.

Hercule Poirot kontaktas av Richard Devonport, som vill att detektiven ska bevisa att hans fästmö Helen är oskyldig till mordet på hans bror Frank. Poirot reser med buss till Devonports exklusiva egendom på Kingfisher Hill. På bussen kräver plötsligt en upprörd kvinna att få gå av. Hon är övertygad om att hon kommer bli mördad om hon stannar kvar i sitt säte. Poirot får onda aningar, och hans känsla bekräftas när ytterligare ett mord sker. Kan det nya mordet och händelsen på bussen vara ledtrådar till att lösa mysteriet om vem som dödade Frank? Och hinner Poirot hitta mördaren och rädda en oskyldig kvinna från galgen?

Morden på Kingfisher Hill, Sophie Hannahs fjärde bok med den omisskännlige belgiske detektiven i huvudrollen, bjuder på en finurlig och engagerande mordgåta.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Morden på Kingfisher Hill
 2. +
 3. Ett delat mysterium

De som köpt den här boken har ofta också köpt Ett delat mysterium av Sophie Hannah, Agatha Christie (inbunden).

Köp båda 2 för 78 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Morden på Kingfisher Hill. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Spännande pusseldeckare!
  my.loved.books, 19 april 2022

  En spännande pusseldeckare med en av mina absoluta favoritdetektiver; Hercule Poirot! Boken bjuder både på AHA- och "hakan nere vid knäna"-upplevelser. Rekommenderas!

  Det här är den tredje boken som författaren skrivit om Hercule Poirot; de två andra heter "Monogrammorden" och "Stängd kista".
  I den här boken är berättarrösten kommissarie Edward Catchpool. Han och Poirot har tagit bussen för att åka till Kingfisher hill. Anledningen till bussresan har Catchpool ingen aning om; me... Läs hela recensionen

 2. Snyggt omslag
  Bokdjungeln , 20 januari 2021

  Jag ska vara ärlig och erkänna att jag aldrig har läst en bok av Agatha Christie, eller om Hercule Poirot tidigare. Däremot pratade jag en del om Christie för mina gäster när jag arbetade som guide på Nilen i mina yngre dar. Så jag hade lite koll på henne men inget rörande hur hennes skrivande såg ut. Nu är ju denna bok inte skriven av Christie utan av Hannah. Men hon har alltså blivit headhuntad av Agathas familj för att herr Poirot ska få leva vidare. Så jag tänker att språken och utformnin... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Sophie Hannah