Tio grisar nere (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.0 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Marianne Jidhoff (del 10)
Utgivningsdatum
2020-10-12
Förlag
Bookmark Förlag
ISBN
9789189087637

Tio grisar nere E-bok

(38 röster)  |  Läs 7 recensioner
E-bok,  Svenska, 2020-10-12

Styckköp

59

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
På flykt från det förflutnaEn brutal dödsskjutning på en lugn östermalmskrog kastar förundersökningsledaren Marianne Jidhoff tillbaka i tiden. Hon hemsöks av minnen från den dramatiska sommaren 1993. En kylig sommar då hennes numera döde make Hans utredde en annan krogskjutning medan deras äktenskap vacklade på ruinens brant.

I London 1993 gömmer sig den självsäkra och förslagna Sacha Jungfeldt undan sitt tidigare liv. Hon är fast besluten att påbörja ett nytt liv långt ifrån Stockholm. Men priset hon får betala för sin flykt är högt utan att varken ge trygghet eller normalitet.

Den tionde boken i Denise Rudbergs Elegant crimeserie handlar om hemligheter, livsavgörande val och förödande missförstånd, förseglade bakom exklusiva lås på storstädernas finaste gator. Men det är också en förlösande uppgörelse med det förflutna och början på något helt nytt.Denise Rudberg har skrivit flera framgångsrika romanserier under tjugo års tid med mer än fyra miljoner sålda böcker.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 7 recensioner av Tio grisar nere. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Kort
  Ingelaping, 10 januari 2021

  Upplevde boken som kort, inte så fyllig. I övrigt bra. Ser fram emot att läsa fler böcker om Marianne Jidhoff och Co.

 2. Fattar inte?
  -, 12 december 2020

  Förstod inte när sista sidan kom.... vad hände? Trodde först jag missat några sidor, eller råkat bläddra förbi. Kändes konstigt slut även boken som vanligt fångade mig från sidan 1. Har ni missat några kapitel eller ska den sluta så här?

 3. Ett hastverk
  isabella, 10 november 2020

  En mycket dålig bok. Handlingen är overklig och inget knyts ihop eller slutförs.att Att äta räkor och dricka vin gör man numera i alla samhällsklasser inte bara bland "gamla" människor i på Östermalm. Skulle författaren inte ha gett ut böcker tidigare skulle ingen tryckt denna. Nivån är som på en skrivkurs under semesterveckan för amatörer

 4. Inte den bästa i serien
  Lena Perenius, 10 november 2020

  Tio grisar nere är en helt OK bok men inte i klass med de övriga. Jag har funnit nöje i att läsa om Marianne Jidhoff som person och hennes värld men i den här boken kom hon och hennes miljö lite i skuggan. Greppet med parallella historier kan fungera med jag tycker inte att det gjorde det fullt ut. Ingen av delarna engagerade 100 % och det blev lite rörigt.

 5. Tyvärr inget bra
  Catharina Wallin, 28 oktober 2020

  Den absoluta tunnaste ocg tråkigaste bok i serien. Inget spännande och intte uppe i samma nivåe som innan.
  Tveksamt att jag köper nästa bok.

 6. Välskriven, lättläst
  Maud Lille-Mor Edenborn (Nacka), 27 oktober 2020

  Jag älskar alla karaktärerna som är tydliga som personer och unika. De har blivit mina vänner.
  Fler bra böcker, Denise,

 7. Inte den bästa men bra
  @bettan_bokprataren (Örebro), 18 oktober 2020

  Del 10 i serien om Marianne Jidhoff är lika trevlig och ja, om man kan säga charmig om en bok som är en thriller. Charmig i den bemärkelsen att vi får fortsätta hänga med gänget runt Marianne och deras privatliv.
  Jag tycker nog inte att det här är den bästa i serien av Denise Rudberg men trots allt gillar jag hennes sätt att skriva.
  Hennes språk som är lättsamt med ett bra flyt tilltalar mig.
  Den här boken saknar dock något och den är lite rörig med kanske lite för många karaktäre... Läs hela recensionen

Visa alla 7 recensioner

Fler böcker av Denise Rudberg