Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
47
Utgivningsdatum
2021-10-20
Förlag
LL-förlaget
Medarbetare
Graves, Emma (form)
Dimensioner
183 x 133 x 10 mm
Vikt
153 g
SAB
Hc
ISBN
9789189149168
Leva tills jag dör (inbunden)

Leva tills jag dör

(1 röst)
Inbunden Svenska, 2021-10-20
195
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
/LÄTTLÄST/

Camping, dansband och kärlek!

Vanja svänger in med husbilen på Solvikens camping. Hon lyssnar på Lasse Stefanz, det brukar alltid få henne på gott humör. Men hon kan ändå inte riktigt slappna av. Högt blodtryck, sa sköterskan på vårdcentralen. Skulle Vanja ha högt blodtryck? Hon har just lyckats skaka av sig oron när hon ser att någon har ställt sin husvagn på hennes plats.

Husvagnen tillhör en man som heter Rolf. En man så charmig att Vanjas irritation snabbt går över. Det visar sig att Vanja och Rolf har massor gemensamt. Bland annat vet de båda två hur snabbt livet kan ändras. Vanja tänker att det kanske vore mysigt att träffa Rolf på Solviken igen, men Rolf har helt andra planer förframtiden

Leva tills jag dör är lättläst feelgood som väcker frågan om vad som egentligen är viktigt i livet. En bok om att våga prova, medan tiden finns. För vi lever bara en gång.

 

Ann-Charlotte Ekensten har skrivit över femtio lättlästa böcker för alla åldrar. Hon brinner för att alla ska få uppleva läsglädje, oavsett förutsättningar. Vid sidan av författarskapet arbetar hon som skrivpedagog och föreläsare. Ann-Charlotte är även en hängiven campare och dansbandsälskare.

 

"Leva tills jag dör är en varm, rolig, hoppfull och charmig feelgoodpärla som kan läsas av vuxna i alla åldrar." Helene Ehriander, BTJ-häftet nr 20, 2021.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Leva tills jag dör
  2. +
  3. Sköna Maj

De som köpt den här boken har ofta också köpt Sköna Maj av Eli Åhman Owetz (inbunden).

Köp båda 2 för 390 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Ann-Charlotte Ekensten