Det som blir över (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (326.6 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Anders Jacob
Utgivningsdatum
2020-07-25
Förlag
Bookea
ISBN
9789189185852
Det som blir över (ljudbok)

Det som blir över (ljudbok)

Ljudbok (MP3), Svenska, 2020-07-25
129
Laddas ned direkt
Lyssna i vår app för iPhone, iPad och Android

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån · Ingen bindningstid

Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Ett tankfartyg lastat med tonvis av frätande kemikalier anlöper hamnen i Abidjan, Elfenbenskustens största stad. Lasten dumpas på stadens många soptippar och orsakar en dödlig katastrof bland stadens mest utsatta invånare. Jakten på de skyldiga tar vid och spåren leder till Europa och ett av världens största oljetradingbolag.

Olle är definitivt inblandad i katastrofen men känner sig lurad och att någon försöker sätta dit honom. Han inser att han ligger illa till och flyr hem till Sverige. Där får journalisten Linda ett kryptiskt tips om att det som hände i Abidjan har sitt ursprung i Sverige.

På var sitt håll, men med vitt skilda syften, söker de båda efter sanningen om vad som hänt och de ansvariga för katastrofen. Mitt i allt hamnar Max som börjat sitt nya jobb på ett riskkapitalbolag. Han råkar göra ett naivt misstag som sätter honom i en större fara än han någonsin kan ana.

"Det som blir över" är en spännande och laddad thriller inspirerad av verkliga händelser.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Maths Nilsson

  • Minotauros Tårar

    Maths Nilsson

    Finalist i Selmapriset 2015. Walter har flytt sitt förflutna i över sjuttio år och skjutit på saker han lovat sig själv att göra men inte mäktat med. Men det går inte längre, cancern tär på hans kropp och det kommer snart att vara för sent. Han må...

  • Tvivel : en bok om faktaförvirring

    Maths Nilsson

    Forskarna sägs vara eniga om att klimathotet är allvarligt men det är ändå inget USA:s regering accepterar. I Sverige har miljöministern anmälts för ministerstyre och ensidighet i klimatpolitiken. Men det är inte den enda frågan där vetenskapen if...

Bloggat om Det som blir över