Livstid : Andys första bok (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.1 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Tooloonkrönikan (del 1)
Utgivningsdatum
2020-06-10
Förlag
Whip Media
ISBN
9789189191167
Livstid : Andys första bok (e-bok)

Livstid : Andys första bok E-bok

E-bok (EPUB), Svenska, 2020-06-10

Styckköp

79

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
"Jag är George Victor, vakt vid Tooloon, fängelset som blir ert nya hem. Vi har regler för allt och om ni inte följer dem har vi även passande straff. Det är slut på bråkandet och slagsmålen. Ni kommer att få lära er reglerna på plats. Till dess är det endast två regler ni behöver komma ihåg: Ni lyder varje order omgående och ni pratar inte med någon utan tillstånd. Bryter ni mot dessa regler blir ni omedelbart straffade. Försöker ni fly under färden blir ni skjutna!"

Unge Andy McAllister hade livet framför sig och en säker plats i familjens kriminella nätverk när det gick åt skogen. På ett ögonblick förändrades allt och i det ökända fängelset Tooloon var han nu tvungen att hitta sig själv och överleva på något vis.

Tooloonkrönikan är en samling historier om folk som på olika vis berörs av Tooloonfängelset och dess vakter. Livstid är den första boken i serien.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Agnes Thorlaksdottir

  • Boken om Andy - del 1

    Agnes Thorlaksdottir

    Den unge Andy McAllister hade livet framför sig och en säker plats i familjens kriminella nätverk när allt gick åt skogen. Plötsligt fann han sig i en helt annan situation och livet tog en riktning som han inte räknat med. I det stora ökända fänge...

  • Fri fånge : Andys andra bok

    Agnes Thorlaksdottir

    Andy vände sig beslutsam mot jägaren och tvingade benen att röra sig framåt, närmare piskan, bojorna och fängelset. Av erfarenheten visste han att så fort han var inom tre meters avstånd från en George var det omöjligt att undkomma piskan. Andy st...