Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
237
Utgivningsdatum
2020-09-24
Upplaga
1
Förlag
Whip Media
Dimensioner
210 x 135 x 15 mm
Vikt
322 g
SAB
Veba
ISBN
9789189191396
Vägen framåt till ett friskare liv efter Covid-19 (häftad)

Vägen framåt till ett friskare liv efter Covid-19

Häftad,  Svenska, 2020-09-24
248
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 199 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Som många andra blev Pia Lerigon långtidssjuk i covid-19. Veckorna gick med det ena udda symptomet efter det andra. Ena dagen bättre, nästa dag sämre igen. Svårt att andas, svårt att röra sig, hon var som en vandrande zombie.

Då bestämde hon sig för att hitta en väg framåt. Som utbildad lean-coach var det naturligt för henne att använda sig av den så kallade katan. Det är egentligen en ledarskapsmodell för hur du får lean att fungera i praktiken, men fungerar för allt där du ständigt vill bli bättre. Och Pia ville verkligen bli bättre.

Efter tre veckor med katan var hon helt symptomfri och hade fått tillbaka sin forna ork. Ännu bättre hon fick inga bakslag.

Pia bestämde sig för att dela med sig av sin resa till ett friskare liv. I boken varvar hon sin historia med forskningsresultat och andras berättelser om hur det är att vara långtidssjuk i en coronainfektion. Hon presenterar även resultaten från en enkät där över 300 personer har tillfrågats om sina symptom, sin sjukdomsbild och vad de gjort för att må bättre.

Detta är en bok med stort hjärta och om att var och en måste hitta sin egen väg framåt.

 

Vad andra har sagt om boken:

"Vi är många som kämpat med långdragna symptom efter en Covid-19 infektion. Många drömmer vi om en mirakelmedicin som på en sekund kan ta oss tillbaka till hur vi var innan infektionen. Pia visar i denna bok att det går att göra mycket själv i sitt tillfrisknande. I frustrationen över alla konstiga symptom som uppstår kan man använda Kata metoden som analysverktyg för att försöka jobba med att bryta ner problemen och på ett metodiskt sätt bygga upp sig själv igen. Ingenting är omöjligt, och du känner din egen kropp bäst." / Sophia Sollén

"2020 är året som för alltid kommer att förknippas med Coronapandemin och Covid-19. Pia Lerigon är en av många svenskar som drabbats av sjukdomen och i Vägen framåt till ett friskare liv efter Covid-19 har hon gått på djupet och genomfört en studie där hon har sammanställt flera hundra svenskars erfarenheter av sjukdomen under våren 2020. I boken blandar Pia egna berättelser, och en del studiedeltagares berättelser, med studiens statistiska resultat och forskningsrön och rapporter inte bara ifrån Sverige utan även från Europa. Dessutom innehåller boken ett andra spår där Pia berättar om metoden Kata med kopplingar till Lean och hur hon använt den metodens verktyg för att hjälpa henne att hitta vägen framåt efter Covid-19. Rekommenderas varmt till de som vill lära sig mer om såväl Kata som Covid-19." / Mikael Sandlin
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Vägen framåt till ett friskare liv efter Covid-19
  2. +
  3. Jag har testat allt : en guide till att tappa fett och forma kroppen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Jag har testat allt : en guide till att tappa f... av David Haroun (inbunden).

Köp båda 2 för 487 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Pia Lerigon

  • Konsten att flirta som en gudinna

    Pia Lerigon

    "Bara för att jag inte fick kontakt med någon av killarna igår betyder inte det ..." "Jo, Em", säger Tessie med mjuk röst och lägger huvudet på sned. "Du är urdålig på att flirta." Emely Svensson Falk är Stockholms me...