Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
241
Utgivningsdatum
2022-01-21
Förlag
Kunskapshuset Förlag
Dimensioner
190 x 130 x 17 mm
Vikt
333 g
SAB
Oc
ISBN
9789189199033
Efter Trump : en reporters personliga berättelse på plats i USA (häftad)

Efter Trump : en reporters personliga berättelse på plats i USA

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2022-01-21
229
 • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Efter Trump : en reporters personliga berättelse på plats i USA Kan levereras innan julafton
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Varför blev Donald Trump USA:s president? Vad är det för land han lämnat efter sig? Och varför har USA blivit så polariserat? Att Trump vann valet 2016, och mycket väl kunde ha vunnit igen 2020, blev möjligt beroende på faktorer som går många år tillbaka i tiden.
Att Trump blev president har dessutom både förändrat Amerika och blottlagt landets djupa problem. Hur kommer det sig till exempel att allt färre amerikaner är överens om politik, landets riktning och till och med vad som är sant och falskt?

Journalisten och tidigare USA-korrespondenten Erik Bergin har bevakat två amerikanska presidentval. Med hjälp av intervjuer från kust till kust och en mängd resor runt om i USA under flera år ger han i den personliga reportageboken Efter Trump sin bild av ett Amerika på jakt efter en ny identitet och riktning.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Efter Trump : en reporters personliga berättelse på plats i USA
 2. +
 3. Vi hade makten i åtta år : en amerikansk tragedi

De som köpt den här boken har ofta också köpt Vi hade makten i åtta år : en amerikansk tragedi av Ta-Nehisi Coates (inbunden).

Köp båda 2 för 498 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Efter Trump : en reporters personliga berättelse på plats i USA. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Intressant och välskriven!

  Donald Trump är en person som de flesta människor har en ganska tydlig åsikt om och det känns som om han tycker om att väcka känslor, han är ju ganska kontroversiell.

  Så vad var det då som gjorde att Trump blev vald till USA:s president? Hur har det förändrat det stora landet i väst? Och vad händer nu? I boken "Efter Trump" försöker journalisten och tidigare USA-korrespondenten Erik Bergin på ett enkelt sätt svara på dessa och flera andra frågor.

  Det är en intressant bok och... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner