Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Serie
Serien om Stilla (del 3)
Utgivningsdatum
2023-09-21
Förlag
Hoi Förlag AB
Dimensioner
210 x 135 x 18 mm
Vikt
365 g
SAB
Hc.01
ISBN
9789189199361
Min tur nu? (häftad)

Min tur nu?

Häftad,  Svenska, 2023-09-21
199
 • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Min tur nu? Kan levereras innan julafton
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
När Stillas designerlägenhet plötsligt bli obeboelig efter ett missöde med regnfall och gamla tågräls ställs hennes planer inför julledigheten på ända. Hon checkar in på ett boutiquehotell men vistelsen blir längre än hon tänkt sig.

Ensamheten blir snart påtaglig. Även om dejtandet gått på sparlåga under pandemiåren så tar det inte lång tid förrän hon faller dit igen. Men tvivlen börjar smyga på. Har hon blivit rädd för att dejta? Kan det vara så att hon har gått sönder? Och vill hon ens ha tillbaka sin lägenhet och sitt gamla liv?

Kanske är ett uppbrott precis det hon behöver. Hon ser sin chans att börja på nytt, skaffa nytt jobb, ny stad. Och väskan är packad. Äntligen ska hon göra den där resan till Italien som hon har längtat efter. Nu är det Stillas tur att leva det liv hon vill ha!

Med humor och allvar skildras en samtida dejtingvärld och en mogen kvinnas jakt på kärlek och kampen för att hitta vad som gör en lycklig.

Stina Sundling föddes 1964 i Göteborg. Med en doktorsexamen i sociologi i bagaget arbetar hon idag som akademichef vid Akademin för polisiärt arbete på Högskolan i Borås. Hon har ett stort intresse för dans, musik, estradpoesi och styrkesport. Stina har dansat hip-hop i final i TV3:s program Talang, har tre EM-brons i styrkelyft och sjunger och rappar kring teman som återkommer i hennes romaner. Min tur nu? är hennes tredje skönlitterära bok efter Söker du här? och Finner du mig? i samma serie.

Här är det talspråk, hashtags och mängder av populärkulturreferenser som gäller. /.../ det liknar mer att läsa en blogg än ett litterärt verk. För den som gillar att följa med i någons tankar helt utan filter är detta helt rätt läsval.
BTJ-häftet nr 18, 2023. Lektör Frida Jönsson
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Min tur nu?
 2. +
 3. Finner du mig?

De som köpt den här boken har ofta också köpt Finner du mig? av Stina Sundling (häftad).

Köp båda 2 för 381 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Stina Sundling

 • Söker du här? : roman om en kvinnas jakt på kärlek

  Stina Sundling

  Stilla har inte dejtat sedan sent 1980-tal. Nyskild och över 50 år känner hon att lusten börjar vakna till liv igen. Men oron kommer snart krypande. Hur gör man nu för tiden, och minns hon ens hur det är att vara med en ny man för första gången? H...

 • Finner du mig?

  Stina Sundling

  Efter otaliga misslyckade dejter är det slutligen en pandemi som sätter stopp för Stillas jakt på kärlek. Nåja, nästan. Året är 2020, livet är kaos och ensamheten ett faktum. Men det mänskliga behovet av att känna hud mot hud - om så bara i en kra...