Kommunikationens anatomi (häftad)
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
240
Utgivningsdatum
2021-11-24
Förlag
Blue Publishing
Dimensioner
180 x 125 x 25 mm
Vikt
313 g
SAB
Doef
ISBN
9789189205314

Kommunikationens anatomi

Häftad,  Svenska, 2021-11-24
249
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Hur långt vill du nå?
Vilken ambitionsnivå har du i din kommunikation? Är det tillräckligt att vara kompetent eller vill du komma längre - bli en expert?
För att bli skicklig på framträdanden och presentationer måste du ha en kommunikativ förståelse, inte bara intellektuellt utan också kroppsligt.
Den här boken handlar om skillnaden mellan information och kommunikation. Författaren utgår från en regissörs arbete med skådespelare, analyserar vad som händer i ett möte mellan människor och visar hur man praktiskt kan träna upp sin förmåga att kommunicera.
Michael Riise är regissör, föreläsare och utbildare i kommunikation. Han har under många år föreläst, undervisat och tränat människor inom näringsliv och högskola i kommunikation. Michael har utvecklat träningsprogram i praktisk kommunikation och presentationsteknik. Han har skrivit magisteruppsatsen Kommunikation som praktiskt kunnande och master-uppsatsen Kommunikationens anatomi.
Han har tidigare varit verksam som yrkesdansare och skådespelare.
»Michael har utvecklat min kommunikation på ett helt grundligt avgörande sätt. Genom hans konkreta och samtidigt utvecklande sätt att träna mig så har jag gått från att vara ganska svag på kommunikation, särskilt i stora grupper - till att nu ofta få mycket beröm och positiv feedback.«
Thomas Lundberg, vd för Ålands Ömsesidiga Försäkringsbolag
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Kommunikationens anatomi
  2. +
  3. Hitta rätt i stället för att leta fel : vägen till ett gladare liv, bättre relationer och oslagbara team

De som köpt den här boken har ofta också köpt Hitta rätt i stället för att leta fel : vägen t... av Gunnel Ryner (häftad).

Köp båda 2 för 498 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Michael Riise

  • Sinnena är större än språket : träna dig i att kommunicera!

    Michael Riise

    Den här boken handlar om varför förmågan att kommunicera går att träna och hur träningen kan gå till. I boken ges även svar på en rad frågor kring betydelsen av att just träna istället för att bara teoretisera. Teori och praktik går hand i hand, m...