Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
191
Utgivningsdatum
2022-07-27
Förlag
Blue Publishing
Dimensioner
239 x 169 x 19 mm
Vikt
465 g
SAB
Qbg
ISBN
9789189205512
Arbetsplatsstrategi för det flexibla kontoret : metoder, verktyg och case med fokus på hybrid och aktivitetsbaserat arbetssätt (häftad)

Arbetsplatsstrategi för det flexibla kontoret : metoder, verktyg och case med fokus på hybrid och aktivitetsbaserat arbetssätt

Häftad,  Svenska, 2022-07-27
340
  • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Arbetsplatsstrategi för det flexibla kontoret : metoder, verktyg och case med fokus på hybrid och aktivitetsbaserat arbetssätt Kan levereras innan julafton
Finns även som
  • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
    210
Visa alla 1 format & utgåvor
Arbetsplatsstrategi för det flexibla kontoret ger dig den teoretiska förståelsen och de praktiska verktygen för att skapa och implementera en arbetsplatsstrategi vid omställning till ett nytt kontor eller nytt arbetssätt.

Med utgångspunkt i den fysiska utformningen av lokalen och arbetssättet presenterar Aram Seddigh fem forskningsbaserade principer som ger stöd i vad man ska tänka på när man utformar arbetsplatsstrategier, och hur arbetet kan gå till.Tillsammans utgör de Ramverket för arbetsplatsutveckling.

I bokens första del får du en inblick i forskningsläget inom området och den framlagda teoretiska modellen ger dig fördjupad kunskap. Den senare delen presenterar en metod och en praktisk genomgång av hur du tar fram och applicerar en arbetsplatsstrategi. Bokens sista del visar hur arbetsplatsstrategier tas fram för tre organisationer med olika förutsättningar - ett IT-bolag, ett tillverkningsföretag och en publik verksamhet.

Boken fokuserar på hybrid och flexibelt arbetssätt (exempelvis aktivitetsbaserat), men metoden kan tillämpas på andra arbetssätt. Boken kan användas som kurslitteratur vid utbildning av arbetsplatsstrateger och relaterade yrken samt av arkitekter, projektledare, förändringsledare, medarbetare inom HR och fastighetsavdelningar, facility managers, fastighetskonsulter och liknande professioner som i sitt arbete fokuserar på kontorsutformning och nya sätt att arbeta.

Aram Seddigh är doktor i psykologi, legitimerad psykolog, ekonom och vd för WeOffice.eu där han bl.a. utbildar och certifierar arbetsplatsstrateger.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Arbetsplatsstrategi för det flexibla kontoret : metoder, verktyg och case med fokus på hybrid och aktivitetsbaserat arbetssätt
  2. +
  3. Där stormen är :  en "swishhoras" betraktelser

De som köpt den här boken har ofta också köpt Där stormen är : en "swishhoras" betraktelser av Joakim Lamotte (inbunden).

Köp båda 2 för 629 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Aram Seddigh