Karriärhandboken : en praktisk guide för dig som vill vidare i arbetslivet (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
240
Utgivningsdatum
2020-09-04
Förlag
Roos & Tegner
Dimensioner
217 x 158 x 19 mm
Vikt
425 g
SAB
Qba
ISBN
9789189215054
Karriärhandboken : en praktisk guide för dig som vill vidare i arbetslivet (häftad)

Karriärhandboken : en praktisk guide för dig som vill vidare i arbetslivet

(2 röster)  |  Läs 2 recensioner
Häftad Svenska, 2020-09-04
209
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Karriärhandboken hjälper dig att hitta ditt nästa steg i arbetslivet och skapa den framtid du önskar. Den är en heltäckande guide för både dig som står och stampar i din nuvarande roll och vill gå vidare, och dig som av olika skäl är mellan jobb .

Med boken får du verktyg för att planera din karriär och konkreta tips på hur du kan agera för att ta dig dit du vill. Läs den som en steg för steg-guide eller som ett smörgåsbord där du väljer de delar som passar just dig. Exempelvis hur du inventerar dig själv, sätter mål och ringar in din arbetsmarknad. Eller hur du nätverkar, spetsar till ditt cv och motivationsbrev samt blir vass på att marknadsföra dig själv. Du kan också fördjupa dig i hur du optimerar din Linkedin-profil, hur du kan hitta de dolda jobben, vad du kan göra när motivationen sviktar och inte minst hur du lyckas på anställningsintervjun.

Lisa Rosengren är karriärrådgivare och coach med 20 års erfarenhet av omställning, rekrytering och HR-arbete. Boken bygger på hennes samlade erfarenheter från en rad olika branscher och positioner, bl.a. på Vattenfall, Tetra Pak och TRR (tidigare TRR Trygghetsrådet).
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Karriärhandboken : en praktisk guide för dig som vill vidare i arbetslivet. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Inspirerande och handfast
    Jenny Hennecke, 5 november 2020

    Lisa Rosengrens bok har gett mig mycket inspiration och många konkreta tips som jag direkt kan använda i mitt jobbsök. Det är en sådan bok som jag har saknat tidigare.

  2. Suveränt bra HANDBOK
    Margaretha, 23 september 2020

    Välskriven, informativ, en handbok både för den mellan jobb, den som vill byta karriär men också för den som är karriärrådgivare eller jobbar med rekrytering. Titeln är på pricken - En handbok! Med praktiska och användbara tips för alla aspekter på karriär/omställning. Jag har fått många läsupplevelser som bekräftat min egen kompetens som karriärrådgivare, JAHA, så har ju jag också förmedlat denna kunskap. Men viktigast av allt att den innehåller även för mig med 17 års erfarenhet också AHA-u... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner