Karriärhandboken : en praktisk guide för dig som vill vidare i arbetslivet (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Flexband)
Språk
Svenska
Antal sidor
240
Utgivningsdatum
2020-09-04
Förlag
Roos & Tegner
Dimensioner
217 x 158 x 19 mm
Vikt
425 g
SAB
Qba
ISBN
9789189215054
Karriärhandboken : en praktisk guide för dig som vill vidare i arbetslivet (häftad)

Karriärhandboken : en praktisk guide för dig som vill vidare i arbetslivet

(7 röster)  |  Läs 6 recensioner
Häftad,  Svenska, 2020-09-04
239
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 199 kr för privatkunder i Sverige.
Karriärhandboken hjälper dig att hitta ditt nästa steg i arbetslivet och skapa den framtid du önskar. Den är en heltäckande guide för både dig som står och stampar i din nuvarande roll och vill gå vidare, och dig som av olika skäl är mellan jobb .

Med boken får du verktyg för att planera din karriär och konkreta tips på hur du kan agera för att ta dig dit du vill. Läs den som en steg för steg-guide eller som ett smörgåsbord där du väljer de delar som passar just dig. Exempelvis hur du inventerar dig själv, sätter mål och ringar in din arbetsmarknad. Eller hur du nätverkar, spetsar till ditt cv och motivationsbrev samt blir vass på att marknadsföra dig själv. Du kan också fördjupa dig i hur du optimerar din Linkedin-profil, hur du kan hitta de dolda jobben, vad du kan göra när motivationen sviktar och inte minst hur du lyckas på anställningsintervjun.

Lisa Rosengren är karriärrådgivare och coach med 20 års erfarenhet av omställning, rekrytering och HR-arbete. Boken bygger på hennes samlade erfarenheter från en rad olika branscher och positioner, bl.a. på Vattenfall, Tetra Pak och TRR (tidigare TRR Trygghetsrådet).
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Karriärhandboken : en praktisk guide för dig som vill vidare i arbetslivet
 2. +
 3. Glöd eller levebröd : om konsten att hitta meningen med jobbet

De som köpt den här boken har ofta också köpt Glöd eller levebröd : om konsten att hitta meni... av Linus Jonkman (inbunden).

Köp båda 2 för 476 kr

Kundrecensioner

Det finns 6 recensioner av Karriärhandboken : en praktisk guide för dig som vill vidare i arbetslivet. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Allt du behöver veta för att hitta ditt nästa jobb

  En praktisk och användarvänlig bok som innehåller allt du behöver veta för att hitta och få ditt nästa jobb.

 2. Tydlig och bra
  Lars Ribnell, 5 oktober 2021

  Många bra tips och konkreta exempel.
  Den kan jag varmt rekommendera till alla som funderar på att byta jobb, vidareutvecklas eller är mellan jobb.

 3. Ett stöd när du vill gå vidare
  Märit Leidersdorff, 20 januari 2021

  Bra och konkreta tips både gällande CV, personligt brev, LinkedIn m m. Jag kan varmt rekommendera den här boken om du går i jobbsökartankar.

 4. Suverän
  Johan Melin, 2 december 2020

  Använde den före en jobbintervju, för att checka av att jag hade kollat upp allting. Det hjälpte mig att vara trygg på intervjun, och inga oförberedda frågor kom under den. Jag gick vidare till nästa omgång och är där i skrivandets stund. 👍
  Boken har ett smörgåsbord av tips som Lisa delar med sig på ett smart och enkelt sätt.
  Kan varmt rekommendera denna för er som vill vidare i karriär eller söker nytt arbete.
  Mycket av det som står kommer från Trygghetsrådet, som har l... Läs hela recensionen

 5. Inspirerande och handfast
  Jenny Hennecke, 5 november 2020

  Lisa Rosengrens bok har gett mig mycket inspiration och många konkreta tips som jag direkt kan använda i mitt jobbsök. Det är en sådan bok som jag har saknat tidigare.

 6. Suveränt bra HANDBOK
  Margaretha, 23 september 2020

  Välskriven, informativ, en handbok både för den mellan jobb, den som vill byta karriär men också för den som är karriärrådgivare eller jobbar med rekrytering. Titeln är på pricken - En handbok! Med praktiska och användbara tips för alla aspekter på karriär/omställning. Jag har fått många läsupplevelser som bekräftat min egen kompetens som karriärrådgivare, JAHA, så har ju jag också förmedlat denna kunskap. Men viktigast av allt att den innehåller även för mig med 17 års erfarenhet också AHA-u... Läs hela recensionen

Visa alla 6 recensioner

Fler böcker av Lisa Rosengren

 • Jobbsökarens handbok: vägen till ditt nya jobb

  Lisa Rosengren

  Den här handboken hjälper dig att hitta ditt nästa steg i arbetslivet. Du får en rad verktyg och konkreta tips för att ta dig dit du vill, exempelvis om hur du inventerar dig själv, sätter mål, ringar in din arbetsmarknad, spetsar till ditt cv och...