Alla behövs (häftad)
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
182
Utgivningsdatum
2022-05-06
Förlag
Omniprint Förlag
Dimensioner
210 x 140 x 13 mm
Vikt
284 g
SAB
Ohfh
ISBN
9789189294011
Alla behövs (häftad)

Alla behövs

Häftad Svenska, 2022-05-06
219
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Alla behövs är en bok om vikten av att det finns plats för alla människor i samhället - inte bara för de som är hög- eller normalpresterande, utan även för de som har någon form av funktionsvariation. Utifrån detta diskuteras frågor om demokrati, hur vi kan lära oss att glädjas åt varandras framgångar och vilka normer som behövs ändras för att alla ska känna sig delaktiga i samhället.
Samtidigt är Alla behövs en självbiografisk bok där läsaren får följa författarens erfarenheter i arbetslivet som anställd inom Svenska kyrkan och vården, och hur hon på egen hand lyckats skapa arbete som entreprenör, författare och föreläsare i firman Drivkraft Frankel.
I boken får läsaren även möta syskon och föräldrar till personer med olika funktionsvariationer, och får genom detta en inblick i hur ett liv med både glädje och bekymmer kan se ut för människor som har annorlunda kognitiva eller fysiska förutsättningar.
Katarina Frankel har tidigare gett ut böckerna Nästan ikapp - trots handikapp (Studentlitteratur 2002) och Johannas modiga idé (Kabusa Böcker 2007).
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Alla behövs
  2. +
  3. Familjen

De som köpt den här boken har ofta också köpt Familjen av Johanna Bäckström Lerneby (inbunden).

Köp båda 2 för 468 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Katarina Frankel

  • Nästan ikapp

    Katarina Frankel

    När Katarina går i skolan hamnar hon ofta utanför på grund av sin medfödda CP-skada. Svårigheterna som påverkar förmågan att ta in information gör att hon ofta blir missförstådd och hon hennes medfödda skada gör att hon är svagare fysiskt på sin h...