Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Marianne Jidhoff (del 11)
Antal sidor
359
Utgivningsdatum
2021-10-21
Förlag
Bookmark Förlag
Medarbetare
Söderberg, Li (form)
Dimensioner
24 x ? x 4 mm
Vikt
10 g
SAB
Hc
ISBN
9789189298408

Elva änkors man

(88 röster)  |  Läs 6 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2021-10-21
219
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 6 format & utgåvor
Bedragen romans

Stina Bodén, en nyskild och ryktesomsusad politiker, kontaktar polisen efter att ha blivit utsatt för utpressning. Hon kan inte skaka av sig den olustiga känslan att hennes nya förälskelse, som hon mött via en dejtingsida, på något vis ligger bakom hoten.

Samtidigt försöker änkemannen Alain Paulsson att börja om efter hustruns bortgång. Under ett helt liv har han dolt sin sexuella läggning men inom honom spirar hoppet om den stora kärleken. Ska han våga blotta sin hemlighet? Och går det ens att börja om i hans ålder?

Nätdejting, medial blottläggning och snåriga samtyckeslagar. Detta är den elfte, fristående romanen i Denise Rudbergs Elegant crime-serie om den erfarna och livsnjutande förundersökningsledaren Marianne Jidhoff och på syjuntan den särskilda utredningsenheten på Östermalm.

Denise Rudberg har skrivit flera framgångsrika romanserier under tjugo års tid med mer än fyramiljoner sålda böcker.

Denise Rudberg firar tioårsjubileum med serien 'elegant crime', och det med den äran. Femina

Denise Rudbergs deckarserie blir bara bättre. Lotta Olsson, DN
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Elva änkors man
 2. +
 3. De första tolv

De som köpt den här boken har ofta också köpt De första tolv av Denise Rudberg (kartonnage).

Köp båda 2 för 306 kr

Kundrecensioner

Det finns 6 recensioner av Elva änkors man. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Bra bok i serien
  George Molin, 18 mars 2024

  Fann boken lika bra som de tidigare och mycket läsvärd.
  Denise skriver mycket bra och förutom spännande är böckerna också lättlästa.

 2. Aktuell nutid i brott
  Ingbritt Nyren, 19 april 2022

  Har läst alla 10 i Elegant créme innan. Ämnet, nätbedrägeri är hett. Kärlekstörstande ensamma människor luras på pengar. Men den gången tycker jag nog det blev lite väl mycket champagne och miljonaffärer.

 3. Älskar alla Denises Rudbergs böcker
  Lindelou (Västerås), 14 februari 2022

  Denise Rudberg är min absoluta favorit av svenska författare och jag har läst alla hennes böcker även ungdomsböckerna. Älskar hennes sätt att porträttera sina karaktärer och miljöerna omkring. Hög må bra- och mysfaktor. Det enda felet är att böckerna går alldeles för fort att läsa och man vill bara ha mer.

 4. elva änkor...
  Yvonsan, 7 januari 2022

  En bok som borde vara toppenbra men gav en del besvikelser. Jag har alltid gillat hennes böcker speciellt den här serien om Marianne Jidhoff. Den kriminella storyn kom lite i bakgrund och Jidhoffs privatliv med inköp av sommarstuga upplevde jag nästan som ett irriterat inslag

 5. Elva änkors man
  betttybook (Sandviken), 4 december 2021

  Som titeln avslöjar för den invigde är detta den elfte boken i serien om förundersökningsledaren Marianne Jidhoff och Syjuntan, den särskilda utredningsenheten som huserar på Östermalm. Många olika aktuella teman har florerat i Denise Rudbergs Elegant Crimebokserie och denna gång är det nätdejting med dolda avsikter som drabbar några personer som letat kärleken.

  Marianne och Torsten har flyttat ihop i hennes lägenhet, ett sällsynt lyckat drag som fallit väl ut och är väldigt kul att... Läs hela recensionen

 6. Betyg: 4 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 22 oktober 2021

  Betyg: 4 av 5 - 📚 - Elva änkors man är den elfte boken i Elegant Crime-serien om Marianne Jidhoff och dom andra i den speciella utredningsgruppen på Östermalm. Jag har läst alla böcker och jag tycker om dom allihopa. Böckerna är mycket lättlästa, snabblästa, och lättsmältna. Dom är också enkla, underhållande, och absolut läsvärda. Och jag kommer att fortsätta att följa bokserien. Rekommenderas.

Visa alla 6 recensioner

Fler böcker av Denise Rudberg