En bättre värld (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2021-09-28
Förlag
Bookmark Förlag
Översättare
Manni Kössler
Originaltitel
Cloud Cuckoo Land
ISBN
9789189298682
En bättre värld (inbunden)

En bättre värld

Inbunden Svenska, 2021-09-28
189
  • Förboka gärna! Förväntad leverans under vecka 39 .
  • Gratis frakt inom Sverige över 159 kr för privatpersoner.
Av författaren till LJUSET VI INTE SER kommer en blivande klassiker för alla åldrar

En storslagen roman om litteraturens helande kraft

Konstantinopel 1453: Föräldralösa Anna kämpar för sin systers liv på insidan av stadsmurarna medan Omeir, tillsammans med tusentals andra tvångskommenderade män, är på väg för att anfalla staden.

Idaho 2020: Den unge aktivisten Seymour står i begrepp att bomba ett bibliotek, ovetande om barnen och den gamle mannen som befinner sig på ovanvåningen.

Parallellt med berättelserna om Seymour, Anna och Omeirs kamp för att överleva och accepteras, befinner sig Konstance i en rymdkapsel på jakt efter en ny exoplanet eftersom jorden drabbats av en katastrofal miljöförstöring. Alla deras öden binds samman av en bok skriven innan vår tideräkning ens börjat.

EN BÄTTRE VÄRLD handlar, precis som Ljuset vi inte ser, om den grymhet som mänskligheten måste genomleva och den godhet som göms i våra hjärtan. Det är en helt unik roman som spänner över hela vår historia och befäster vikten av att skriva ner den. En blivande klassiker för alla åldrar.

ANTHONY DOERR är författaren som älskas lika högt av läsarna som av kritikerna. Hans böcker har vunnit över ett dussin priser och belönats med de mest prestigefyllda utmärkelserna. I Sverige har han utkommit med Grace och Ljuset vi inte ser. Båda böckerna har legat på svenska bästsäljarlistor och sammantaget sålt omkring en halv miljon exemplar bara i Sverige.

En bättre värld tillägnas all världens bibliotekarier. Den släpps samtidigt över hela världen, men har redan kultförklarats av förhandsläsarna på internationella läsforum.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. En bättre värld
  2. +
  3. Löpa varg

De som köpt den här boken har ofta också köpt Löpa varg av Kerstin Ekman (inbunden).

Köp båda 2 för 388 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Anthony Doerr