Siden, pärlor och vit marsipan (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.0 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Systrarna Ljung (del 3)
Utgivningsdatum
2021-10-05
Förlag
Lavender Lit
ISBN
9789189306196

Siden, pärlor och vit marsipan E-bok

(5 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2021-10-05

Styckköp

79

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Allis storasyster Ellinor ska gifta sig och impulsiv som Allis är erbjuder hon sig att hjälpa till med bröllopsförberedelserna. Men redan vid den första punkten på listan stöter hon på problem och bestämmer sig för att ta hjälp av sin bästa vän och granne, Jakob.

Jakob har varit hemligt förälskad i Allis ända sedan hon flyttade in i huset bredvid för två år sedan. De blev snabbt bästa vänner och för att inte riskera deras vänskap har han aldrig berättat hur han egentligen känner. Men när Allis ber om hjälp blir det allt svårare att behålla känslorna för sig själv. Vad skulle hända om han erkänner att han älskar henne?

Siden, pärlor och vit marsipan är en romantisk julroman om vänskap som plötsligt utvecklas till något mer. Det är den tredje och sista delen om systrarna Ljung.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Siden, pärlor och vit marsipan. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Så bra!

    Det har varit en fröjd att följa med systrarna Ljung.
    Att inte falla för Alli och hennes upptåg är totalt omöjligt. Har sådan lust att sparka henne i rumpan och försöka få ordning på henne men det är väl charmen med henne att hon går sig egna väg.
    Vill man ha en mysig och julig bok har du kommit rätt .Så mycket julstämning med snö, jultröjor och bakelser..och denna underbara familjära tonen är bara för bra för att vara sant.
    Siden, pärlor och vit marsipan kan läsas fristående ME... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Sofia Fritzson