Fjäder från en katt (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Tsunamiprojektet (del 1)
Antal sidor
629
Utgivningsdatum
2021-05-15
Upplaga
1
Förlag
Ekström & Garay
Medarbetare
Wieslander, Anders (form)
Dimensioner
235 x 185 x 50 mm
Vikt
1371 g
SAB
Hc
ISBN
9789189308435
Fjäder från en katt (inbunden)

Fjäder från en katt

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2021-05-15
262
 • Skickas inom 2-5 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Du litar blint till vad du ser och upplever. Gör inte det. Visst, världen är en plats vi tror oss begripa. Vi har löst alla gåtor, våra sinnen övertygar. Lever i en tid utan mysterier? Men om hundra år anar vi sanningen. För hur förklarar vi den röda och blå månen som dykt upp på himlen? Snart nog inser vi att våra sinnen är begränsade. Och du, min vän. Du är grundlurad.
USA år 2121. Bortom monsterstäderna rör sig de övergivna. Och världens mest eftersökta person: Marisha Fowles. Senaste stöten kostade henne nästan livet. Minnet sviker henne. Inte konstigt. Värre kval väntar den som stjäl Tsunami ur regimens innersta kärna.
På flykt vänds Marishas liv upp och ner. Det enda hon tror sig säkert veta är att Tsunami är mänsklighetens enda hopp om en ljusare framtid. Eller vad är Tsunami? Ett koncentrat av mörk materia? Mörka energier i sin renaste form?
Äventyret drar in Marisha i en dramatisk jakt som utmanar både hennes verklighet och hennes inre. I en värld där regimen 9 inte skyr några medel står hoppet till en salig blandning hjältar, förenade i tron att Tsunami gör skillnad. Och måste skyddas till varje pris.
John Garpike har skapat en fantasirik och fartfylld berättelse, som tar dig bortom allt du tar för givet. Med en ton av såväl A Clockwork Orange som The Matrix och Alice i Underlandet ställs världen på sin spets. Lika delar intriger, vänskapsband, svindlande teknologi och filosofi borgar för en läsupplevelse av sällan skådat slag. Framtidsskildringen ger upphov till frågor om vår egen tid, och världen vi håller på att skapa. Fjäder från en katt är första delen i science fiction-sviten om Tsunamiprojektet.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Fjäder från en katt
 2. +
 3. En ny tid

De som köpt den här boken har ofta också köpt En ny tid av Katrine Wessel (inbunden).

Köp båda 2 för 449 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Fjäder från en katt. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Helt klart läsvärd
  Prusiluskan, 17 januari 2022

  En spännande dystopisk berättelse som fångar läsaren.
  En bladvändare med många detaljer att gotta ner sig i. Ett äventyr från början till slut.

Visa alla 1 recensioner