Brustna relationer (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
214
Utgivningsdatum
2021-01-30
Upplaga
1
Förlag
Ekström & Garay
Dimensioner
195 x 130 x 15 mm
Vikt
358 g
SAB
Hc
ISBN
9789189308527
Brustna relationer (häftad)

Brustna relationer

(7 röster)  |  Läs 6 recensioner
Häftad Svenska, 2021-01-30
214
 • Skickas inom 2-5 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Maries hemliga förälskelse sedan tonåren blir äntligen besvarad och allt tycks gå som på räls för henne. Men kärleken kantas av svårigheter och innan hon vet ordet av står hon inför en sorglig separation. När Marie äntligen vågar älska igen dras hon in i en familjs intriger och hennes liv fylls av händelser så märkliga att de tycks vara tagna ur en saga. Marie blir tvungen att stå ansikte mot ansikte med insikten att relationer kan bli så bittra att de sprider sig till varje person i ens närhet.
Brustna relationer är den första fristående delen av två i den unga Maries historia om hur olika händelser, möten och val formar henne till den kvinna hon slutligen blir. Det är en berättelse om relationer, förälskelse och svek - och om att resan genom livet inte alltid är så ljuvt som man först kanske tror.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Brustna relationer
 2. +
 3. När kungen dör

De som köpt den här boken har ofta också köpt När kungen dör av Elina Backman (pocket).

Köp båda 2 för 263 kr

Kundrecensioner

Det finns 6 recensioner av Brustna relationer. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Det här är bra.
  David Armini, 31 augusti 2021

  Jag började läsa boken på ett sätt:
  Omslag, titel, första orden "Isblå hatiska ögon" fick mig att vänta en genrebok någonstans åt det romantiska hållet, kanske en crossover mot lågmäld thriller.
  Sedan inträdde viss förvirring. Det är många namn, hopp i tid och ... oj ...

  Vilken bok.

  Det här är bra.
  Det tar rätt många sidor innan insikten sjönk in, men sättet som författaren skriver på är ovanligt och mycket skickligt:
  Det är en sorts expressionistisk litterär... Läs hela recensionen

 2. Fängslande och berörande!
  Pia HK , 18 februari 2021

  Relationsdrama där handlingen kring mamman till två pojkar kretsar kring våra starka känslor, älska, hata, unna, missunna, lita på och misstro.

 3. Brustna relationer-en bok som berör
  Katrin Frilén Hyddén , 16 februari 2021

  En gripande och spännande bok om en målmedveten och samtidigt sårbar kvinna som gör allt för sina nära och kära. En kvinna som vågar tro på sig själv och sin förmåga trots brustna relationer. Ser fram emot att läsa fortsättningen efter denna debutroman där jag vill veta mer om vad som händer karaktären Marie och se hur hon utvecklas som kvinna, mamma och lärare. Läs Brustna relationer-den berör.

 4. Fantastisk
  Sandra, 16 februari 2021

  En helt fantastiskt bra bok som jag verkligen rekommenderar alla att läsa. Den berör och jag ville aldrig sluta läsa.

 5. Berättelse som berör
  Gisela, 16 februari 2021

  Jag togs med på en spännande resa där jag fick möta relationer som väcker många känslor. Beskrivningar av livet som gick rakt in i hjärtat, känslor som kan kopplas till det egna livet.Vill gärna följa med på Maries fortsatta resa genom livet.

 6. Brustna relationer
  Anne, 15 februari 2021

  Fantastisk bok gripande och känslosam.Boken ger läsaren en unik möjlighet att få en inblick hur det är som arbeta som lärare i dagens samhälle.Bra språk och fina beskrivningar av miljöer och människor.Läsaren får följa en ung kvinna som utsätts för många prövningar i livet av människor som inte alltid är som hon tror.Boken är otroligt fängslande jag sträckläste boken.Läs den börjar ni läsa kan ni inte sluta.

Visa alla 6 recensioner