Honungsapan (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
253
Utgivningsdatum
2021-06-08
Förlag
Southside Stories
Dimensioner
216 x 143 x 20 mm
Vikt
410 g
SAB
Hc
ISBN
9789189318021
Honungsapan (inbunden)

Honungsapan

(12 röster)  |  Läs 3 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2021-06-08
229
 • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
När en massiv cyberattack gör internet oanvändbart, samtidigt som missiler utplånar Amazons och Microsofts datacenter i Sörmland och elnätet saboteras, är Sverige illa ute. Den kvinnliga KSI-agenten MAC jagar en stulen container som innehåller svenska myndigheters backuper, samtidigt som främmande makt verkar vara på väg att angripa Gotland. Regeringen står handfallen utan kommunikationsmöjligheter. När nätet väl kommer igång igen, sprids en deep fake-video där statsministern ses hylla Ryssland och anklaga USA för spioneri. Situationen ställs på sin spets: Går ett fullskaligt krig att undvika och hur ser egentligen krig ut nuförtiden?

Honungsapan är en actionroman om hot som inte bara är realistiska, utan rentav sannolika, skriven för alla älskare av verklighetsnära, blandvändande spänningsböcker.

Författaren André Catry är en av Sveriges främsta IT-säkerhetsprofiler. Han har vunnit VM i hacking, arbetat med de mest känsliga frågorna för säkerhetspolisen, försvarsmakten, regeringskansliet och underättelsetjänsten. Han har arbetat med internationella IT-säkerhetsuppdrag i 25 länder. Försök har gjorts att värva honom som agent för främmande makt.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Honungsapan
 2. +
 3. Tigerögat

De som köpt den här boken har ofta också köpt Tigerögat av André Catry, Anneli Toresson (inbunden).

Köp båda 2 för 308 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Honungsapan. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Intressant beskrivningn samhällets sårbarhet
  Irene Britt-Inger Lindell, 15 november 2021

  Bra dramatisering av ett möjligt scenario. Läs boken och fundera över vad som kan göras för att göra vårt samhälle robustare.

  Inledningen med alla personbeskrivningar blir väl långt, men ta dig igenom det så blir det strax intressantare att läsa vidare. Jag har egentligen aldrig funderat över vår balanstjänst tidigare.

 2. Intressant, välskriven och fascinerande!

  Jag har ibland tänkt på hur lätt det skulle vara att slå ut ett land som Sverige. Kapa strömmen så slås hela infrastrukturen ut. Värmen försvinner, vattnet försvinner och en stor del av vårt sätt att kommunicera och få tillgång till nyheter försvinner.

  Detta är en del av det som händer i Honungsapan och när Internet väl kommer igång igen sprids en deep fake-video där statsministern ses hylla Ryssland och anklaga USA för spioneri. Boken är väldigt intressant då det är ett fullt möjlig... Läs hela recensionen

 3. Riktigt bra!
  Bokhyllaniskuggan, 17 juli 2021

  ❥ Recension

  Åh, vad jag gillade den här boken! En riktigt intensiv nagelbitare fylld av brutalitet, spänning och intressanta karaktärer. Det hela drivs på riktigt snyggt när deras vägar korsas på olika sätt.

  Den här boken är välskriven, verklighetstrogen och otroligt detaljerad. Det märks verkligen vilken kunskap författaren besitter och det är ett riktigt imponerande bygge han fått ihop. Boken är skrämmande aktuell och visar på hur sårbart vårt digitala samhälle är. ... Läs hela recensionen

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av André Catry