Bli bostadsmiljonär : råd och tips för din bostadskarriär (kartonnage)
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Antal sidor
172
Utgivningsdatum
2022-03-23
Upplaga
1
Förlag
Ekerlids
Dimensioner
215 x 140 x 18 mm
Vikt
346 g
SAB
Oeab,Qci
ISBN
9789189323247

Bli bostadsmiljonär : råd och tips för din bostadskarriär

(2 röster)  |  Läs 1 recension
Kartonnage,  Svenska, 2022-03-23
218
 • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Att äga ditt boende kan vara det som skiljer dig från att bli ekonomiskt oberoende eller fattigpensionär. Men för de allra flesta av oss kan den första bostadsaffären kännas jätteläskig och därför aldrig bli av, det vill författarna ändra på.

Att göra sitt första bostadsköp kan verkligen kräva både kunskap, mod och kloka beslut. Med den här boken vill författarna på ett lättsamt sätt ge kunskap och verktyg för att ta sig in på bostadsmarknaden och även dra nytta av den för att bygga upp en förmögenhet på ett relativt riskfritt sätt. Boken går att läsa från pärm till pärm, eller djupdyka rakt ner i de kapitel som du som läsare finner mest intressanta.

Författarna har även lagt in checklistor så att läsaren enkelt kan hitta det som behövs för att ta beslut och göra en bra affär när läget är skarpt. Läsaren får även tillgång till författarnas exklusiva Facebookgrupp där man kan bolla alla sina frågor och funderingar kring bostadsköp och bostadskarriär med likasinnade samt dela med sig av sina erfarenheter för att hjälpa andra på deras bostadsresa.

Gösta Carlberg Tidigare chefredaktör och analytiker från bland andra Aktiespararen och Affärsvärlden. Han har grundat fastighetsbolaget Kvalitetsbostäder som han numer driver. Gösta Carlberg har även grundat Analysguiden som drivs av Aktiespararna.

Joanna Törngren Redebrant är före detta vd och chefredaktör för Unga Aktiesparare. Idag arbetar hon heltid med att demokratisera kunskapen om investeringar och pengar genom communityn Nyfikna Investerare. Joanna är också expertkrönikör på Omni Ekonomi och Realtid samt har listats som en av Europas mest inspirerande kvinnor som bidrar till en mer inkluderande och jämställd techgeneration och som en av Sveriges viktigaste affärsänglar.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Bli bostadsmiljonär : råd och tips för din bostadskarriär
 2. +
 3. Med livet i behåll : om åldrandets frihet och förluster

De som köpt den här boken har ofta också köpt Med livet i behåll : om åldrandets frihet och f... av Anna Kåver (inbunden).

Köp båda 2 för 457 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Bli bostadsmiljonär : råd och tips för din bostadskarriär. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Bostadsmiljonär kanske är fel titel men bra råd!
  Gabriel.C, 20 februari 2023

  Boken är bra skriven om råd och hinder man måste se efter inför en visning, köp och när man säljer lägenhet eller hus. De går igenom detta bra med tips som är värda att tänka efter framför allt om du ska bli en hus ägare. Mycket att tänka på och inte så enkelt som jag själv trodde från början. Många detaljer att tänka på innan man köper hus för att undvika extra kostnader/renovationer osv efter köp.

  Helt okej bok, kommer ta med detta och kolla upp när det blir dags för köp.

Visa alla 1 recensioner