När alla blev experter (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
136
Utgivningsdatum
2021-05-14
Förlag
Vulkan
SAB
O
ISBN
9789189335271
När alla blev experter (häftad)

När alla blev experter

Häftad Svenska, 2021-05-14
102
  • Skickas inom 3-6 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Vår civilisation har visat sig sårbar. Det som gjorde Donald Trump till president, och ger framgång till extremister på alla håll, är samma faktorer som gör alla till "experter" på munskydd, järnvägs-planering eller gatuombyggnader. Vi människor blandar tyckande med fakta, vi uppmärksammar det som styrker våra åsikter och vi mår bättre när vi får rätt än när vi har fel.

Tusentals år av utveckling och framåtskridande har skapat de mest utvecklade samhällen människan någonsin upplevt. Kunskaps-törsten drev oss framåt. Fördumningen hotar den utvecklingen. "Hur svårt kan det vara"-samhället kan vara slutet på den civilisation vi skapat.

Hoten finns i våra hjärnor, i våra beteenden och i de samhällen vi skapat. Men vi kan hjälpas åt att upptäcka de fällor som gör att så många tror sig vara experter på allt.

Björn Sundin har skrivit en bok om hur vår hjärna och vårt samhälle bidrar till fördumningen, och vad vi kan göra för att hindra den.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. När alla blev experter
  2. +
  3. Ord och handling : ett liv i diplomatins tjänst

De som köpt den här boken har ofta också köpt Ord och handling : ett liv i diplomatins tjänst av Jan Eliasson (inbunden).

Köp båda 2 för 327 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Björn Sundin