När alla blev experter (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
136
Utgivningsdatum
2021-05-14
Förlag
Vulkan
SAB
O
ISBN
9789189335271
När alla blev experter (häftad)

När alla blev experter

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Häftad,  Svenska, 2021-05-14
139

Just nu 10% rabatt på allt! Använd kod SEP23

Gäller t.o.m. 28 september 2023. Villkor

  • Skickas från oss inom 5-8 vardagar.
  • Fri frakt över 199 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Vår civilisation har visat sig sårbar. Det som gjorde Donald Trump till president, och ger framgång till extremister på alla håll, är samma faktorer som gör alla till "experter" på munskydd, järnvägs-planering eller gatuombyggnader. Vi människor blandar tyckande med fakta, vi uppmärksammar det som styrker våra åsikter och vi mår bättre när vi får rätt än när vi har fel.

Tusentals år av utveckling och framåtskridande har skapat de mest utvecklade samhällen människan någonsin upplevt. Kunskaps-törsten drev oss framåt. Fördumningen hotar den utvecklingen. "Hur svårt kan det vara"-samhället kan vara slutet på den civilisation vi skapat.

Hoten finns i våra hjärnor, i våra beteenden och i de samhällen vi skapat. Men vi kan hjälpas åt att upptäcka de fällor som gör att så många tror sig vara experter på allt.

Björn Sundin har skrivit en bok om hur vår hjärna och vårt samhälle bidrar till fördumningen, och vad vi kan göra för att hindra den.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. När alla blev experter
  2. +
  3. Samhällsbygge pågår : en personlig handbok i att förändra kommunen (och världen)

De som köpt den här boken har ofta också köpt Samhällsbygge pågår : en personlig handbok i at... av Björn Sundin (häftad).

Köp båda 2 för 308 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av När alla blev experter. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Skräp
    Lars Uhlin, 20 augusti 2022

    Ett viktigt ämnen och företeelse som en gammal politiker försöker att beskriva men misslyckas helt då hans politiska övertygelse trumfar det mesta.

Visa alla 1 recensioner