Dagsländor (ljudbok)
Fler böcker inom
Format
Ljudbok
Filformat
Ljudbok, MP3 (5-minutersspår) (139.6 MB)
Språk
Svenska
Inläsare
Fredrik Häthén
Utgivningsdatum
2021-07-30
Förlag
Bookea
ISBN
9789189349544
Dagsländor (ljudbok)

Dagsländor Ljudbok

Ljudbok (MP3), Svenska, 2021-07-30

Styckköp

99

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Det har gått strax över fem år sedan världen gick under. Sedan dess har Glenn bott i en bunker tillsammans med ett antal andra Göteborgare.

De längtar alla efter att komma bort från det enahanda livet i bunkern. Men det är ännu inte säkert att lämna tryggheten, Glenn börjar dock bli uttråkad och önskan om att få göra något meningsfullt igen tar över. Han bestämmer sig för att gå upp.

Allt är annorlunda, tyst och tomt. Inga vanliga storstadsljud hörs. Glenn är inte ensam i staden utan möter flertalet människor som alla hanterar undergången på olika sätt. Nedräkningen började sekunden de lämnade bunkrarna, det alla har gemensamt är att alla är medvetna om döden som väntar.

"Dagsländor" är en undergångsroman om människan, gemenskapen, jorden och Göteborg. Det är en fascinerande historia om hur människor beter sig när de vet att döden är nära och att framtiden inte spelar någon roll.

Klicka in på www.dagslandor.se för spellistor, kartor och annat extramaterial till denna postapokalyptiska berättelse.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Anders Lindahl

  • Annanvärld

    Anders Lindahl

    Henrik skulle ju bara spöa en tönt. Istället ramlar han in i en värld där allt är gammaldags och helt galet. Till exempel respekterar de töntar där. Men han tar det ganska bra. Och om han skulle råka starta ett krig där så är det i alla fall verkl...