Gift : löftet till min väninna (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
262
Utgivningsdatum
2023-03-01
Förlag
Ordberoende Förlag
Originaltitel
Ja
Medarbetare
Hanson, Kerstin (form)
Dimensioner
215 x 140 x 20 mm
Vikt
416 g
SAB
Hc.01
ISBN
9789189363687
Gift : löftet till min väninna (inbunden)

Gift : löftet till min väninna

Inbunden Svenska, 2023-03-01
239
  • Skickas inom 2-5 vardagar.
  • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Mitt i sommaridyllen får svenska Sophia ett samtal från sin amerikanska väninna Amy, som hon inte talat med på flera år.

Sophia tror att Amy äntligen träffat mannen i sitt liv och lever sin dröm. Istället berättar hon en fasansfull historia om sin relation och mardrömmen hon lever i. Hur kunde Amy hamna här? Hur ska Sophia kunna hjälpa henne? De bor ju inte ens i samma land längre.

För Amy är Sophia den sista utposten till revansch. För Sophia är återföreningen ett sätt att återgälda sin skuld till Amy. Det blir en kamp mot klockan men också en resa i två kvinnors inre liv om hur långt de är beredda att gå för att möta upp allt som förväntas av dem. Och vad händer när de trotsar rädslan och alla normer? Vilka blir egentligen vinnarna och vilka är förlorarna?

GIFT eller löftet till min väninna är en tankeväckande roman som bör finnas i varje kvinnas hem som en hyllning till de som vågade möta sitt sanna jag. Det är också en berättelse om kvinnlig vänskap, livsfarliga relationer och ett regelrätt brott. Framför allt är den baserad på en sann historia och ett resultat av ett löfte författaren en gång gav sin väninna. Kanske kan den bli någons överlevnadsguide även om den skyldige aldrig fälls.

Lydia Capolicchio är en svensk journalist född i Borås med italiensk-slovenska rötter. Bakgrunden och familjehistorien har gett henne en förkärlek för berättandet i alla former. De bästa historierna är sanna och finns alltid omkring oss. Hennes erfarenhet spänner över både nyhetsjournalistik, dokumentärer men också underhållning för tidningar, radio och tv. Hon lever i Stockholm med sin familj, driver en egen podcast, har världen som arbetsplats men hennes hjärta finns alltid nära havet. GIFT eller löftet till min väninna, är hennes debutroman.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Gift : löftet till min väninna
  2. +
  3. Det hemliga sällskapet

De som köpt den här boken har ofta också köpt Det hemliga sällskapet av Daniel Silva (inbunden).

Köp båda 2 för 458 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »