Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Wilde (del 2)
Antal sidor
373
Utgivningsdatum
2023-01-09
Förlag
Bookmark Förlag
Översättare
Jan Risheden
Originaltitel
The Match
Medarbetare
Timrén, Anders (form)
Dimensioner
217 x 140 x 30 mm
Vikt
504 g
SAB
Hce
ISBN
9789189393967
Lämna inga spår (inbunden)

Lämna inga spår

(13 röster)  |  Läs 4 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2023-01-09
79 209 Du sparar 130 kr!
 • Skickas från oss inom 1-2 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Hur länge kan du blunda för sanningen?

Wilde växte upp utan någon kännedom om vare sig sin familj eller identitet. Allt han vet är att han som pojke hittades övergiven i skogen. Nu är han äntligen redo att hitta sitt ursprung - ett beslut som kommer att förändra allt.

Strax efter att Wilde skickat sitt DNA till en släktforskningssajt får han kontakt med två potentiella släktingar. Han ger sig ut på jakt efter sanningen men båda spåren leder till fler frågor än svar.

Genom sin efterforskning stöter Wilde av en slump på ett mystiskt medborgargarde som har tagit sig an uppgiften att straffa anonyma nättroll. Snart upptäcker Wilde att gardet har kopplingar till en av hans nyfunna släktingar, och att deras dunkla verksamhet har utlöst en till synes ostoppbar mordspiral.

LÄMNA INGA SPÅR är uppföljaren till Harlan Cobens succéthriller Pojken från skogen. Med fascinerande karaktärsporträtt och explosiv action skapar Coben en engagerande och oförutsägbar thriller som tar pulsen på samtiden, med onlinedrev och uthängande av förövare på nätet.

Harlan Coben har utnämnts till en av vår tids skickligaste spänningsförfattare och toppar bästsäljarlistorna världen över. Hans spänningsromaner har sålt i över 75 miljoner exemplar, publicerats på 45 språk och toppat bästsäljarlistor världen över. Harlan Coben är den första författaren som tilldelats samtliga av de tre litterära utmärkelserna Edgar Allen Poe Award, Antho ny Award och Shamus Award. Hans bok The Stranger (Främlingen) har blivit hyllad Netflix-serie.Lämna inga spår visar på Cobens expertis vad gäller att skapa spännande och komplexa intriger. Otroligt underhållande läsning! Bookreporter
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Lämna inga spår
 2. +
 3. Bestseller

De som köpt den här boken har ofta också köpt Bestseller av Pascal Engman (inbunden).

Köp båda 2 för 168 kr

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Lämna inga spår. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Betyg: 4 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 13 januari 2024

  Betyg: 4 av 5 - 📚 - Den här boken, Lämna inga spår, är den tjugoandra boken som jag har läst av den amerikanska författaren Harlan Coben. Hans serie om sportagenten Myron Bolitar gillar jag inte speciellt mycket. Men alla hans övriga böcker tycker jag är mycket bra. Den här boken kom ut för ett år sedan, och den är den fristående fortsättningen på boken Pojken från skogen. Jag tyckte att den här boken var bra, men kanske inte en av författarens bästa. Men som alltid, så gillar jag Har... Läs hela recensionen

 2. Spännande!
  Bokhyllaniskuggan, 24 mars 2023

  ❥ Recension: Jag föll pladask för första boken, Pojken från skogen, och blev överförtjust när jag förstod att det kommit en till bok med Wilde och Hester i huvudrollerna. De har en så varm, klockren jargong. Personporträtten överlag är vältecknade, likaså dialoger och relationer.

  Det här är helt klart en värdig uppföljare. Med en spännande och intressant story snubblar jag runt i spindelnätet med sitt bedrägliga virrvarr av misstankar och vändningar. En riktig åktur med andra ... Läs hela recensionen

 3. Mycket bra fortsättning
  Lindelou (Västerås), 19 februari 2023

  Tycker mycket om drivet och den underliggande humorn. Det är spänning och action från början till slut med flera vändningar.

 4. En riktig bladvändare!
  Kaffeläsaren, 10 januari 2023

  Jag har läst det mesta som har släppts av Harlan Coben på svenska och jag gillar hans sätt att skriva thrillers med snabba vändningar. Lämna inga spår är en fristående fortsättning på Pojken från skogen som släpptes 2021.

  Just snabba och oväntade vändningar är verkligen något det finns gott om i Lämna inga spår. Precis när man tror sig veta hur allt ligger till så ändrar Coben om spelreglerna igen. Det är rappt tempo från början till slut och tvister på allt vilket gör att man som ... Läs hela recensionen

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av Harlan Coben