Espressopappor och lattemammor (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
212
Utgivningsdatum
2021-09-10
Upplaga
1
Förlag
Ekström & Garay
Dimensioner
195 x 120 x 25 mm
Vikt
339 g
SAB
Hc
ISBN
9789189397934
Vanliga sökord
pappa pappor pappabok pappaledig föräldraskap förälder föräldraledig mamma mammor mammaledig
Espressopappor och lattemammor (inbunden)

Espressopappor och lattemammor

(2 röster)  |  Läs 2 recensioner
Inbunden,  Svenska, 2021-09-10
214
 • Skickas från oss inom 2-4 vardagar.
 • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Espressopappor och lattemammor Kan levereras innan julafton
Finns även som
 • Ladda ned och läs i Bokus Reader.
  95
Visa alla 1 format & utgåvor
Sedan kom någon på idén, eller var det möjligen hans fru, att ta med barnet till pappagruppen. "Det gjorde vi minsann i mammagruppen", kan hon ha argumenterat. Då var det klippt. Mammorna konspirerade och nästa gång såg sig alla pappor tvingade att ta med barnen. De strukturerade samtalen var som bortblåsta och jag minns inget annat än skrik, gråt och kaos. Pappagruppen, som vi kände den, var död. Men vi var jämställda.Espressopappor och lattemammor är en ofullständig guide till föräldraskapet - perfekt för skötväskan och en fin present till den som väntar barn, just blivit förälder eller går på föräldraledighet. Boken består av en samling korta berättelser med fokus på det lättsamma, men som inte heller viker för det svåra och det vackra. En slags realityserie i bokform. Kapitlen är fristående, så det gör inget om bokmärket faller ur och det är lätt att pausa när barnet vaknar och lika lätt att återuppta läsandet när barnet somnar. Espressopappor och lattemammor är skriven av en pappa för pappor, men när mammor tjuvläser blir den även en föräldrabok. Luta dig tillbaka och läs, så mycket du hinner, medan du sippar på valfri kaffe i väntan på att barnet återigen ska vakna.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Espressopappor och lattemammor
 2. +
 3. Jävla karlar

De som köpt den här boken har ofta också köpt Jävla karlar av Andrev Walden (inbunden).

Köp båda 2 för 453 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Espressopappor och lattemammor. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Suverän pappabok!
  Cecilia Ängelid, 12 november 2022

  Jag kan verkligen rekommendera denna bok! Boken är en varm och personlig skildring av vad livet som småbarnsförälder kan innebära. Den ger tillfälle till många spontana härliga skratt! Det är en sammansättning av många små underfundiga, tänkvärda och roliga historier. Den börjar med reflektioner innan barnet har fötts och fortsätter fram till förskoleåldern. Som förälder finns ett stort mått av igenkänning, men den kan läsas av vem som helst som vill ta del av en pappas tankar och reflektioner kring föräldraskapet.
  Läs och njut!

 2. Ett måste i skötväskan
  Irene Kolare, 6 juni 2022

  "Espressopappor och lattemammor" är en utomordentligt underhållande resa genom föräldraskapet.

  Jag är övertygad om att varje läsare kommer att hitta sin skatt bland de drygt hundra essäerna i boken. De flesta är kåserier där författaren bjuder läsaren på goda skratt. Men till mina favoriter hör när polletten trillar ned hos föräldern och hen inser att barn påverkas av sina föräldrar. Berättelsen SOMMAR I P1 är ett sådant exempel. Varje gång vi gör något kan det fastna i barnets minne... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Fredrik Svensson