Espressopappor och lattemammor (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
212
Utgivningsdatum
2021-09-10
Upplaga
1
Förlag
Ekström & Garay
Dimensioner
195 x 120 x 25 mm
Vikt
339 g
SAB
Hc
ISBN
9789189397934
Espressopappor och lattemammor (inbunden)

Espressopappor och lattemammor

(1 röst)  |  Läs 1 recension
Inbunden Svenska, 2021-09-10
214
 • Skickas inom 2-5 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Sedan kom någon på idén, eller var det möjligen hans fru, att ta med barnet till pappagruppen. "Det gjorde vi minsann i mammagruppen", kan hon ha argumenterat. Då var det klippt. Mammorna konspirerade och nästa gång såg sig alla pappor tvingade att ta med barnen. De strukturerade samtalen var som bortblåsta och jag minns inget annat än skrik, gråt och kaos. Pappagruppen, som vi kände den, var död. Men vi var jämställda.Espressopappor och lattemammor är en ofullständig guide till föräldraskapet - perfekt för skötväskan och en fin present till den som väntar barn, just blivit förälder eller går på föräldraledighet. Boken består av en samling korta berättelser med fokus på det lättsamma, men som inte heller viker för det svåra och det vackra. En slags realityserie i bokform. Kapitlen är fristående, så det gör inget om bokmärket faller ur och det är lätt att pausa när barnet vaknar och lika lätt att återuppta läsandet när barnet somnar. Espressopappor och lattemammor är skriven av en pappa för pappor, men när mammor tjuvläser blir den även en föräldrabok. Luta dig tillbaka och läs, så mycket du hinner, medan du sippar på valfri kaffe i väntan på att barnet återigen ska vakna.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Espressopappor och lattemammor
 2. +
 3. Stjärnfall

De som köpt den här boken har ofta också köpt Stjärnfall av Louise Boije Af Gennäs (inbunden).

Köp båda 2 för 433 kr

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Espressopappor och lattemammor. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Ett måste i skötväskan
  Irene Kolare, 6 juni 2022

  "Espressopappor och lattemammor" är en utomordentligt underhållande resa genom föräldraskapet.

  Jag är övertygad om att varje läsare kommer att hitta sin skatt bland de drygt hundra essäerna i boken. De flesta är kåserier där författaren bjuder läsaren på goda skratt. Men till mina favoriter hör när polletten trillar ned hos föräldern och hen inser att barn påverkas av sina föräldrar. Berättelsen SOMMAR I P1 är ett sådant exempel. Varje gång vi gör något kan det fastna i barnets minne... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Fredrik Svensson