I kärlek och sorg (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad (Danskt band)
Språk
Svenska
Antal sidor
322
Utgivningsdatum
2021-10-01
Upplaga
1
Förlag
Ekström & Garay
Medarbetare
Palmén, Emilia (form)
Dimensioner
225 x 150 x 22 mm
Vikt
511 g
SAB
Lz
ISBN
9789189397941

I kärlek och sorg

(1 röst)
Häftad,  Svenska, 2021-10-01
213
Billigast på PriceRunner
  • Skickas från oss inom 2-3 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
En gråmulen onsdag i januari sitter Lolo och Uno i ett läkarrum på urologen vid Uddevalla sjukhus. "Om det är så att ni planerat att göra något när ni går i pension, då ska ni sluta planera och göra det nu", säger den allvarliga överläkaren och visar en röntgenbild på Unos skelett. Cancern i prostatan har bildat metastaser och svaret ger inget utrymme för misstolkning.

I kärlek och sorg är journalisten Lolo Tode Palms berättelse om hennes och maken Unos gemensamma resa mot det oundvikliga slutet. Vi får följa paret från dagen efter trettondagen 2015, när Uno får sitt cancer besked, till att han går bort i sjukdomen i september tre år senare.

Berättelsen - som varvas med dagboksanteckningar skrivna av Lolo under hela perioden - är en innerlig och uppriktig skildring av hur det är att som livskamrat till en dödssjuk kastas mellan hopp och för tvivlan, glädje och sorg. Samtidigt som Lolo vill vara stark och slåss för att Uno ska få bästa möjliga vård och kunna leva så länge som möjligt pockar frågorna om nuet och framtiden på: Hur ska jag klara det här? Vad ska hända med mig sen?

Överskottet går till Prostatacancerförbundet.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. I kärlek och sorg
  2. +
  3. Potträning på 3 dagar : en beprövad metod för föräldrar som vill lyckas snabbt och undvika vanliga misstag. Steg-för-steg från start till mål

De som köpt den här boken har ofta också köpt Potträning på 3 dagar : en beprövad metod för f... av Sofia Bergenstjerna, Michael Bergenstjerna (häftad).

Köp båda 2 för 492 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »