Fler böcker inom
Format
Kartonnage
Språk
Svenska
Serie
Lukas och Lotta lär sig badvett (del 2)
Läsålder
6-9 år
Antal sidor
28
Utgivningsdatum
2022-04-29
Upplaga
1
Förlag
Whip Media
Illustratör/Fotograf
Katarina Vintrafors
Dimensioner
227 x 176 x 7 mm
Vikt
228 g
SAB
Hcf
ISBN
9789189409958
Lukas och Lotta lär sig badvett - på äventyr i badhuset (kartonnage)

Lukas och Lotta lär sig badvett - på äventyr i badhuset

(2 röster)  |  Läs 2 recensioner
Kartonnage Svenska, 2022-04-29
159
 • Skickas inom 2-5 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Det är Lukas födelsedag och han har fått bestämma att hela familjen och bästa kompisen Lotta ska åka till badhuset. Lukas har tagit simborgarmärket och vill visa Lotta att han nu också räknas som simkunnig.

Plötsligt blir det bråk vid hopptornet. Är det någon som har skadat sig? Hjälp! Håller någon i den stora bassängen på att drunkna? Lukas måste hjälpa till!

Författaren Cornelia Kindmo har arbetat aktivt som simlärare i många år med allt från babysim till vuxencrawl. Böckerna om Lukas och Lotta har hon skrivit för att inspirera barn att ha roligt samtidigt som de lär sig hur de är säkra i och omkring vattnet. Olyckor kan undvikas om barn och vuxna är rustade med rätt kunskap.

Boken är utgiven i samarbete med Svenska Livräddningssällskapet.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Lukas och Lotta lär sig badvett - på äventyr i badhuset
 2. +
 3. Lukas och Lotta lär sig badvett : utflykten till stranden

De som köpt den här boken har ofta också köpt Lukas och Lotta lär sig badvett : utflykten til... av Cornelia Kindmo (kartonnage).

Köp båda 2 för 318 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Lukas och Lotta lär sig badvett - på äventyr i badhuset. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Ser ni fram emot sommaren med sol och bad?
  Gullis lästips (Rönninge), 19 oktober 2022

  Ser ni fram emot sommaren med sol och bad? 🌞💦

  Då vill jag rekommendera böckerna om "Lukas och Lotta lär sig badvett" som kan användas i förberedande syfte innan ni besöker badstranden och badhuset för att få en påminnelse om vattensäkerhet och även öppna upp för dialog om badvett samtidigt som böckerna kan användas att läsas som äventyrsfyllda bilderböcker.

  Så följ med på blöta, underhållande och spännande vattenäventyr i böckerna om Lukas och Lotta lär sig... Läs hela recensionen

 2. Viktig bok om simvett

  AC (mamma);
  Detta är bok nummer två i serien om Lukas och Lotta. Böckerna är fristående så man behöver inte läsa dem i en viss ordning.

  I denna bok får vi lära oss om simvett på badhuset. Vad man bör tänka på , vad man ska och inte ska göra men också hur härligt ett besök på simhuset kan vara. Boken kan användas i förberedande syfte. Kanske har man inte besökt badhuset. Den kan också användas i andra syften som att bara läsa en bilderbok, få en påminnelse om säkerhet eller öppna ... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Cornelia Kindmo

 • Lukas och Lotta lär sig badvett : utflykten till stranden

  Cornelia Kindmo

  Det är sommarlov och Lukas och Lotta ska ner till stranden och bada i havet.De har gått i simskola hela året och vet hur de ska hålla sig säkra i och runt vattnet.Dessutom håller Lottas mamma koll på barnen från solstolen.Men plötsligt knuffas någ...

 • Lukas och Lotta lär sig badvett - utflykten till stranden

  Cornelia Kindmo

  Det är sommarlov och Lukas och Lotta ska ner till stranden och bada i havet. De har gått i simskola hela året och vet hur de ska hålla sig säkra i och runt vattnet. Dessutom håller Lottas mamma koll på barnen från solstolen. Men plötsligt knuffas ...