När kärleken väljer (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.7 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Majas liv (del 1)
Utgivningsdatum
2021-08-05
Förlag
Bookea
ISBN
9789189413146
När kärleken väljer (e-bok)

När kärleken väljer E-bok

(4 röster)  |  Läs 2 recensioner
E-bok (EPUB), Svenska, 2021-08-05

Styckköp

99

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Majas trettioårskris går inte över trots att hon redan är trettiofyra. Hon är en katastrof när det kommer till att göra kloka val i livet och går därför med på att träffa en astrolog på sin vidskepliga systers uppmaning. I början viftar Maja bort det som sägs, men snart verkar astrologens ord bli sanna. Ödesbestämda träffar och planeter som hamnar i linje gör att barndomen hon förträngt börjar flåsa henne i nacken.

Beatrice lever ett obekymrat liv i South Carolina under 1800-talets första hälft. Hon är fylld av livskraft och drömmer om att upptäcka världen. Men Bea är fast i det som förväntas av en rik ung kvinna och blir snart bortgift med Lord Russell. Det enda hon kan trösta sig själv med är att vännen Hannah och privatläraren Henry får följa med till den imponerande plantagen borta i Tennessee. Snart drabbas Bea av tragedier som tvingar henne att växa upp och inse vad sann kärlek är.

"När kärleken väljer" är en historia om två unga kvinnor som måste lära sig att stå upp för sig själva innan det är för sent. Ett kärleksdrama upprepar sig över tidsspannet och sammanflätar deras liv i tid och rum.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av När kärleken väljer. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Evig kärlek!?
  Pockethexan, 14 december 2021

  Boken handlar om två olika tidsperioder som till slut vävs ihop. Det är nutid och 1800-talets första hälft i South Carolina. Maja lever i nutiden och har trettioårskris fast hon är 34 år. Hennes vidskepliga syster vill att hon absolut ska gå till en astrolog och få se vad stjärnorna har att säga henne så hon vet vilka val hon ska göra när hon själv inte vet det. Hon går med på det till slut bara för att få slut på tjatet. Men när ena saken efter den andra börjar att slå in vet hon inte alls v... Läs hela recensionen

 2. Mysig feelgood
  @bettan_bokprataren (Örebro), 20 september 2021

  Jag har läst ytterligare en mycket bra bok av Pernilla Lindroos. Tyvärr finns inte den tryckta boken att få tag i hos svenska bokhandlare, så vill du läsa får du bege dig till Åland för att införskaffa dig ett ex.
  Men som tur är så finns den som ljudbok och det är fantastiska Gunilla Leining som läser den. Har du ljudboks abonnemang så missa inte den här charmiga feelgoodaren.

  Pernilla växlar mellan nutid och dåtid och de båda parallella historierna hänger väl ihop och man vill ba... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Pernilla Lindroos