Fantastiska kundmöten : gör skillnad för kunder i din butik (häftad)
Fler böcker inom
Format
Häftad
Språk
Svenska
Antal sidor
195
Utgivningsdatum
2021-09-29
Förlag
Vulkan
Dimensioner
14 x 197 x 131 mm
Vikt
300 g
SAB
Qbla,Qblnb
ISBN
9789189462137
Fantastiska kundmöten : gör skillnad för kunder i din butik (häftad)

Fantastiska kundmöten : gör skillnad för kunder i din butik

(1 röst)
Häftad,  Svenska, 2021-09-29
259
  • Skickas från oss inom 3-6 vardagar.
  • Fri frakt över 249 kr för privatkunder i Sverige.
Ett riktigt proffsigt kundmöte är viktigare än någonsin. Det handlar om att göra mötet med din kund så fantastiskt att du skapar lojala kunder som kommer tillbaka om och om igen. Din roll som säljare är helt avgörande.

Vi har sett när det fungerar, vi har sett hur det påverkar stämningen i en butik och också hur det påverkar försäljningen. Hur det där proffsiga kundmötet skapar snackisar och ger energi. Och vi vet att det oftast är många små handlingar som ger det där stora resultatet. För kunden och också för dig.

I boken Fantastiska kundmöten - Gör skillnad för kunder i din butik ger vi dig våra allra bästa tips, våra insikter och våra stories. Vi delar också med oss av konkreta övningar som utvecklar, skapar teamkänsla och ger mervärde för dig och dina kunder.

"Tänk dig att varje dag gå hem från jobbet och känna att du lärt dig något nytt och blivit ännu lite bättre. Vilken härlig känsla!"

Lotta Eriksson Hennes första extrajobb, på ett familjeägt hotell, hade hon redan som 14-åring där hon lärde sig vikten av att alltid ha kunden i fokus men aldrig någonsin glömma att resultatet också räknas. Hon har erfarenhet från hotell, restaurang, bank, finansbolag, butiksdrift , varuhuschef, kundmötesutveckling och är grundare av Custitude AB där hon idag är VD. Att bidra till att skapa riktigt bra kundmöten är det roligaste hon vet. En kundmötesnörd kanske man kan kalla det.

Lisa Ekström Hon är uppvuxen i Thailand och lärde sig tidigt att kommunicera med olika människor på deras villkor. Hon har erfarenhet från hotell, restaurang, resebranschen och driver företaget Kamoja AB. Lisa har föreläst för mer än 200 000 personer och är etablerad mentor och coach för ledare och medarbetare. Lisa gillar att skapa unika resultat och samtidigt ha roligt på vägen. Hon är lösningsorienterad och lever efter devisen att svårt är kul.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Fantastiska kundmöten : gör skillnad för kunder i din butik
  2. +
  3. Hitta rätt i stället för att leta fel : vägen till ett gladare liv, bättre relationer och oslagbara team

De som köpt den här boken har ofta också köpt Hitta rätt i stället för att leta fel : vägen t... av Gunnel Ryner (häftad).

Köp båda 2 för 408 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av författarna